Στο πλευρό της Καρδίτσας ο ΕΣΑΚΕ

Στο πλευρό της Καρδίτσας ο ΕΣΑΚΕ

Η Καρδίτσα είναι ανάμεσα στις περιοχές που η κακοκαιρία «daniel» χτύπησε, και ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας πως θα διευκολύνει την ομάδα της πόλης στις πρώτες αγωνιστικές της Basket League.

Η κακοκαιρία «daniel» οδήγησε σε φονικές πλημύρες που έπληξαν την περιοχή της Θεσσαλίας και που έχουν δημιουργήσει πολλά και σοβαρά προβλήματα στην πόλη της Καρδίτσας, η οποία εκτός των ζημιών σε βασικές υποδομές, έχει σοβαρά θέματα και στο γήπεδό της.

Ο ΕΣΑΚΕ θέλει να σταθεί δίπλα στην μπασκετική της Καρδίτσας και αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάρισε πως θα στηρίξει την ομάδα της πόλης και θα την διευκολύνει σχετικά με το πρόγραμμα του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας της Basket League.

Διαβάστε επίσης: Το αντίο του Μπουχαλάκη: «Για εμένα ο Ολυμπιακός, ο Πειραιάς, το Καραϊσκάκη θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο ΕΣΑΚΕ και οι ομάδες της Basket League κατανοώντας τις μεγάλες δυσκολίες τις οποίες έχει να αντιμετωπίσει η Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ λόγω της ανείπωτης καταστροφής που έπληξε την πόλη και γενικότερα την Θεσσαλία αποφάσισε να την διευκολύνει σχετικά με το πρόγραμμα της στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου του νέου Πρωταθλήματος, εκφράζοντας έμπρακτα την στήριξη τους.

Στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα προβλεφθεί πως θα είναι δυνατή η αμοιβαία μετάθεση της έδρας στους πρώτους πέντε αγώνες που η Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ σύμφωνα με την κλήρωση, θα πρέπει να δώσει στο γήπεδο της.

Η κλήρωση της κανονικής περιόδου της Basket League 2023-24 – μετά την ακύρωση της εκδήλωσης της Παρουσίασης του νέου Πρωταθλήματος σε ένδειξη σεβασμού στο πένθος για τα θύματα των πλημμυρών και των κρίσιμων στιγμών που διέρχεται μεγάλο μέρος της χώρας – θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη (11/9, 13:00) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ παρουσία είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακή των εκπροσώπων των 12 ΚΑΕ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ