Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε ο Βιλντόσα, πάτησε παρκέ ο Μήτογλου

Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε ο Βιλντόσα, πάτησε παρκέ ο Μήτογλου

Ο Λούκα Βιλντόσα υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Τρίτης (12/9), την ίδια ώρα που ο Ντίνος Μήτογλου πάτησε και πάλι παρκέ.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, είδε τον Λούκα Βιλντόζα να βγαίνει εκτός προγράμματος με διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού. Η κατάστασή του Αργεντινού γκαρντ θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, ο Ντίνος Μήτογλου έβγαλε μέρος του προγράμματος, αλλά χωρίς επαφές, καθώς οι εξετάσεις του βγήκαν «καθαρές», όπερ σημαίνει ότι θα μπει σταδιακά στις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: Ένα «γαλλικό κλειδί» για τον Ολυμπιακό – Αυτός είναι ο Ζουλιάν Μπιανκόν (vid)

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ οι διεθνείς του «τριφυλλιού», οι οποίοι απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Συγκεκριμένα, οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ, Ιωάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Μωραΐτης πάτησαν παρκέ και προπονήθηκαν.

Αύριο (13/9) οι «πράσινοι» θα προπονηθούν μία φορά χωρίς τους Εργκίν Αταμάν και Μάριους Γκριγκόνις, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη για υποχρεώσεις με την Euroleague.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ