Παπαπέτρου: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα που επέστρεψα, αδιαμφισβήτητη η ποιότητα του Σλούκα»

Παπαπέτρου: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα που επέστρεψα, αδιαμφισβήτητη η ποιότητα του Σλούκα»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τη νέα σεζόν του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το τουρνουά στη Ρόδο, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να μιλά για την επιστροφή του στους Πράσινους, αλλά και για τον στόχο της επιστροφής στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στον Κώστα Σλούκα, αλλά και στο επικείμενο τουρνουά αφιερωμένο στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Οι δηλώσεις τού Ιωάννη Παπαπέτρου στο «Αction24»:

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα, έχω ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν εδώ. Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια που γίνεται και είμαι έτοιμος να ξεκινήσουμε τη δουλειά, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον στόχο της επιστροφής στην κορυφή της Ευρώπης: «Κακά τα ψέματα αυτός είναι ο στόχος. Αλλά είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας. Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια. Η ομάδα έχει τα πάντα, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να φτάσουμε σε επιτυχίες».

Για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα: «Είναι πολύ ωραίο να έχεις συμπαίκτη τον Κώστα Σλούκα. Είμαστε φίλοι, έχουμε παίξει μαζί. Η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί σαν ένα».

Για τα φιλικά παιχνίδια στη Ρόδο: «Έχουμε δύο δυνατά φιλικά στη Ρόδο. Είμαστε όλοι εδώ και υγιείς. Είναι πρόωρα τα συμπεράσματα τώρα αλλά θέλουμε να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Είναι θεσμός αυτό το τουρνουά. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ο κ. Παύλος για τον αθλητισμό, το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω στο τουρνουά. Ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο και να το χαρεί ο κόσμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ