Λος Άντζελες Λέικερς: «Έδεσαν» τον Βαντερμπίλτ με τετραετές συμβόλαιο

Λος Άντζελες Λέικερς: «Έδεσαν» τον Βαντερμπίλτ με τετραετές συμβόλαιο

Οι Λος Άντζελες Λέικερς συνεχίζουν την εξαιρετική τους offseason ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Τζάρεντ Βαντερμπίλτ για τέσσερα ακόμη χρόνια.

Ύστερα από ένα σπουδαίο καλοκαίρι μετά τις προσθήκες των Κρίστιαν Γουντ, Καμ Ρέντις, Τζάκσον Χέις και τις επιστροφές των Ντι Άντζελο Ράσελ, Όστιν Ριβς και Ρούι Χατσιμούρα ο general manager των Λος Άντζελες Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα, προχωράει σε μία ακόμη σπουδαία κίνηση

Συγκεκριμένα οι «λιμνάνθρωποι» προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον Τζάρεντ Βαντερμπίλτ για ακόμη τέσσερα χρόνια. Το τωρινό συμβόλαιο του 24χρονου θα του απέφερε 4.640.000 εκατομμύρια δολάρια αλλά τώρα πλέον αυτό το ποσό θα εκτοξευτεί στα 12 εκατ. κατά μέσο όρο.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Ποντένσε, ο Φορτούνης και ο Καμαρά έπαιξαν με την ΑΕΚ του Πόνσε (vid)

Η νέα συμφωνία έχει συνολική αξία 48 εκατομμύρια δολάρια, είναι πλήρως εγγυημένο με player option στην τέταρτη χρονιά με τους Λέικερς να κρατάνε ένα σημαντικό παίκτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Βαντερμπίλτ από τότε που αποκτήθηκε μεσούτης της σεζόν από τους Γιούτα Τζαζ, αποτελεί μία σημαντική μονάδα άμυνα της ομάδας του Ντάρβιν Χαμ.

Την περσινή σεζόν σε 26 αγώνες (24 ως βασικός) κατέγραψε 7.2 πόντους, 6.7 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 24 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ