Παπανικολάου: «Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τι σημαίνει για εμένα Σπανούλης»

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τι σημαίνει για εμένα Σπανούλης»

Ο Κώστας Παπανικολάου κλήθηκε να σχολιάσει στο χθεσινό Galla, τον Βασίλη Σπανούλη, με τα λόγια του Έλληνα φόργουορντ να συγκινούν.

Από τον έναν αρχηγό στον άλλον. Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τι σημαίνει Βασίλης Σπανούλης, για τον ίδιο του τον εαυτό και το μπάσκετ.

Ο νυν αρχηγός των ερυθρολεύκων μίλησε για το τι κέρδισε από την συνύπαρξη του με τον «Κill Bill», αλλά και τη συμβουλή που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Για τον Σπανούλη ως παίκτη: «Με τα λόγια δεν μπορώ να περιγράψω όλο το φάσμα του Σπανούλη και τι σημαίνει για εμένα ως παίκτη και άνθρωπο, που μετράει πιο πολύ. Δεν θέλω να καταχραστώ και τον χρόνο γιατί αν ξεκινήσω θα περιμένει πολύς κόσμος. Αυτή η εκδήλωση είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει για τον Βασίλη και το λιγότερο που αξίζει και για αυτό που ήταν ως αθλητής, αλλά και ως άνθρωπος».

Για τι έμαθε από τον Σπανούλη σαν αρχηγό: «Επειδή και εγώ έχω ποτιστεί με αυτό, προσπαθώ να περάσω στην ομάδα κάθε χρόνο ότι μέσω της σκληρής δουλειάς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Μόνο αθλητικά προκαλώντας ο ένας τον άλλο μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό το είχε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό ο Βασίλης και ποτίστηκαν όλες οι ομάδες μέσα στα χρόνια που ήταν αρχηγός και για αυτό ήρθαν τόσες επιτυχίες».

Για την συμβουλή του Σπανούλη που δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Είναι πάρα πολλές οι συμβουλές. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι ότι όλες οι συμβουλές που έδινε, τις έδινε αληθινά, από την καρδιά του, επειδή ήθελε όντως να σε βοηθήσει. Για αυτό λέω ότι ο άνθρωπος Βασίλης έκανε πάρα πολλά για εμένα και τον χαρακτήρα μου, με διαμόρφωσε ως άνθρωπο και θα είμαι πάντα ευγνώμων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ