Παπαθεοδώρου : «Το αξίζαμε…»

Παπαθεοδώρου : «Το αξίζαμε…»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε έμφαση στην αξία του ηττημένου για να τονίσει τη δόξα του νικητή και αφιέρωσε τη νίκη του ΠΑΟΚ στον Απόλλωνα Τσόχλα

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν χαρούμενος και είχε κάθε λόγο γι’ αυτό. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ νίκησε φέτος τέσσερις φορές σε ισάριθμα παιχνίδια και στο τέλος πέταξε έξω από τη συνέχεια των πλέι οφ μια ΑΕΚ, η οποία κέρδισε δύο τρόπαια και θεωρητικά ήταν καλύτερη. Το γήπεδο, βεβαίως, έδειξε άλλα, ωστόσο ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε την ποιότητα του αντιπάλου για να δώσει έμφαση στην επιτυχία της δικής του ομάδας.

Εκτός όλων αυτών, όμως, και εκτός της συνέχειας, που για τον ΠΑΟΚ περιλαμβάνει Παναθηναϊκό, ο Παπαθεοδώρου αποθέωσε τον άτυχο αρχηγό της ομάδας του, Απόλλωνα Τσόχλα.

«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι γιατί πετύχαμε μια πρόκριση στα ημιτελικά, που ήταν από τους βασικούς μας στόχους. Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή. Ξέραμε με ποια ομάδα παίζαμε. Είχαμε μεγάλο σεβασμό στις επιτυχίες της ΑΕΚ και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη δική μας πρόκριση. Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο στη Θεσσαλονίκη και αξίζαμε με την παρουσία μας σε όλο το δεύτερο γύρο την είσοδό μας στην τετράδα.

Οι παίκτες είναι αυτοί που παίρνουν τα εύσημα για τα ψυχικά χαρίσματα που είχαν και στόχος μας είναι να διασκεδάσουμε και να κερδίσουμε πράγματα από την σειρά με τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη αυτή στην Γενοκτονία των Ποντίων.

Είχαμε και τον τραυματισμό του Τσόχλα, που είναι ο καθρέφτης του τι εκπροσωπεί ο ΠΑΟΚ. Ένας πραγματικός ηγέτης. Θέλουμε να του αφιερώσουμε τη νίκη και την πρόκριση και του ευχόμαστε να γυρίσει κοντά μας».

Όσον αφορά το πού μπορεί να φτάσει φέτος ο ΠΑΟΚ, απάντησε: «Δεν το βλέπουμε έτσι. Παίζει ρόλο και το τάιμινγκ. Είναι σημαντικό όταν έχεις κερδίσει τέσσερις φορές μια ομάδα με τέτοια παρουσία. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό, αλλά παίζει σημαντικό ρόλο και το τάιμινγκ. Κρατάμε την πρόκριση και προχωράμε. Η ομάδα πέτυχε έναν από τους σημαντικούς στόχους που είχε θέσει. Είμαστε ομάδα και είμαστε στην τετράδα. Ο στόχος είναι να παίξουμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τον αήττητο Παναθηναϊκό και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ