Σλούκας: «Στόχος του Παναθηναϊκού το πρωτάθλημα»

Σλούκας: «Στόχος του Παναθηναϊκού το πρωτάθλημα»

Η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τον Παναθηναϊκό είναι προ των πυλών, με τον Κώστα Σλούκα να μιλά στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, θέτοντας του στόχους της ομάδας για την νέα σεζόν.

Η αντίστροφη μέτρηση της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας μπασκετικής σεζόν έχει ξεκινήσει, με τις ομάδες πλέον να οδεύουν στην τελική ευθεία.

Σε αυτή την φάση βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, με τον Κώστα Σλούκα, ως εκπρόσωπος των παικτών των πρασίνων, να μιλά στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ανάμεσα σε όσα είπε, ο νέος παίκτης του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας του Εργκίν Αταμάν ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Ένας «killer» που γράφει ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού (vids)

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να δώσει δυνατά «τεστ» στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για να διεκδικήσει με αξιώσεις τον πρώτο τίτλο της σεζόν, του Super Cup που διοργανώνεται στην Ρόδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σλούκας:

«Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα, επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό και να είμαστε ενωμένοι. Ο βασικός στόχος της ομάδας μας είναι προφανώς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια όπου ο Ολυμπιακός κυριάρχησε.

Ελπίζω, με τη βοήθεια του κόσμου και της τύχης, να τα καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και σε όλες τις ομάδες. Και όσον αφορά στους φιλάθλους να αγαπούν τις ομάδες τους, να είναι δίπλα τους και φυσικά να μείνουν μακριά από ακραίες συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στον ελληνικό αθλητισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ