Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Ένας «killer» που γράφει ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού (vids)

Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Ένας «killer» που γράφει ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού (vids)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι δεινός εκτελεστής, το έδειξε και κόντρα στην Φράιμπουργκ και έχει μπει ήδη σε μια πολύ ιδιαίτερη λίστα με σκόρερ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε από την Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη με 3-2 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, όμως πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση δημιουργικά και επιθετικά και έδειξε ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής σε ακόμη ένα ματς για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με τον Μαροκινό σκόρερ να πετυχαίνει και τα 2 γκολ του Ολυμπιακού, να είναι μέσα σε όλες τις φάσεις και γενικά να δείχνει και πάλι πόσο καλός εκτελεστής είναι.

Ο έμπειρος στράικερ που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έχει καταφέρει να σκοράρει ήδη 6 φορές σε 9 παιχνίδια σε Super League και Europa League. Συγκεκριμένα, έχει πετύχει από δύο γκολ σε 4 αγώνες για τα προκριματικά του Europa League, 2 γκολ στις 4 αγωνιστικές της Super League και φυσικά τα δύο χθεσινά με τη Φράιμπουργκ.

Ο Ελ Κααμπί με τις επιδόσεις που έχει στο σκοράρισμα στο ξεκίνημα της καριέρας του στο λιμάνι, μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον σπουδαίο Τζιοβάνι, ο οποίος είχε αποκτηθεί το 1999 από την Μπαρτσελόνα και είχε κι αυτός 6 τέρματα στην αρχή, αφού είχε βάλει 4 γκολ σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μόλντε στους ομίλους του Champions League και από ένα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Καβάλα.

Ο έτερος που είχε 6 τέρματα ήταν ο Ραφίκ Τζεμπούρ σε 8 ματς πρωταθλήματος όμως με τον Αλγερινό να κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα το 2011 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Γενικότερα, ο Ελ Κααμπί έχει καταφέρει να πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του, να είναι μέσα σε όλες τις φάσεις του Ολυμπιακού και να σκοράρει κατά ριπάς, γράφοντας ήδη ιστορία με τους Πειραιώτες.

Δείτε το πρώτο γκολ του Ελ Κααμπί:

Δείτε το δεύτερο γκολ του:

Το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ