Μεγάλη ανατροπή με τον Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό – Τι συμβαίνει με τους τραυματίες ενόψει Μπαρτσελόνα

Μεγάλη ανατροπή με τον Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό – Τι συμβαίνει με τους τραυματίες ενόψει Μπαρτσελόνα

Οι τελευταίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό δημιουργούν νέα δεδομένα στο ρόστερ, ενόψει τόσο της Basket League όσο και της Euroleague.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι τελευταίες εξελίξεις στα θέματα των τραυματισμών, αναγκάζουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα να προχωρήσει σε αλλαγή ξένου στο ελληνικό πρωτάθλημα από πολύ νωρίς. Επομένως ο Λιθουανός πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις θα πάρει τη θέση ή του Σακίλ ΜακΚίσικ ή του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος.

Αμφότεροι παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο μεν ΜακΚίσικ έμεινε εκτός και από τη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Άρη στο Αλεξάνδρειο και παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Μπαρτσελόνα (13/10).

Μια από τα ίδια και για τον Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους, τραυματισμό που αποκόμισε στη Θεσσαλονίκη, ενώ και η δική του συμμετοχή κόντρα στους Καταλανούς μοιάζει πολύ δύσκολη προς το παρόν.

Οι δύο αυτές εξελίξεις κάνανε τον Γιώργο Μπαρτώκα να προχωρήσει από τώρα στην πρώτη αλλαγή ξένων που δικαιούται στο ελληνικό πρωτάθλημα, με το διάστημα που θα απουσιάσουν οι δύο Αμερικανοί να παραμένει άγνωστο.

Ο Μπραζντέικις περίμενε για αυτή την ευκαιρία και πλέον εκτός από τη Euroleague θα μπορέσει να αγωνιστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ