Έγραψε ιστορία η Γκουζίνη: Έγινε η πρώτη γυναίκα head coach στην Basket League (vid)

Έγραψε ιστορία η Γκουζίνη: Έγινε η πρώτη γυναίκα head coach στην Basket League (vid)

Η Βασιλεία Γκουζίνη έγραψε ιστορία και έγινε η πρώτη γυναίκα head coach στην Basket League στο παιχνίδι του Αμαρουσίου με τον ΠΑΟΚ.

Το Μαρούσι γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα στην Basket League αφού ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον ΠΑΟΚ (75-80) στο κλειστό του «Αγίου Θωμά».

Παρόλα αυτά το παιχνίδι αυτό θα μείνει στην ιστορία τόσο για το Μαρούσι όσο και για το ελληνικού μπάσκετ. Η Βασιλεία Γκουζίνη έγινε η πρώτη γυναίκα head coach στην ιστορία της Basket League.

Διαβάστε επίσης: Μαρούσι – ΠΑΟΚ 75-80: Πήρε το «θρίλερ» ο Δικέφαλος

Επτά λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ο προπονητής του Αμαρουσίου, Γιώργος Σκαραφίγκας, αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή,  και έτσι η assistant coach και σύζυγός του ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή.

Η κα. Γκουζίνη οδήγησε τελικώς το Μαρούσι σε μια μεγάλη μάχη κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά» που λίγο έλειψε να καταλήξει σε νίκη.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ίδια είχε αναλάβει χρέη head coach στο Μαρούσι, αφού είχε «καλύψει» τον σύζυγό της σε μια αντίστοιχη περίπτωση σε αγώνα απέναντι στον Τρίτωνα για την Elite League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ