Σφαιρόπουλος : «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Σφαιρόπουλος : «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού φάνηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας του στα πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση της ομάδας του και την ευρεία νίκη των «ερυθρόλευκων» με 108-71 επί του Προμηθέα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε στις δηλώσεις του πως «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είχαμε διάρκεια και είναι σημαντικό ότι επέστρεψε το διαθέσιμο ρόστερ ξανά.. Το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να βρουν ρυθμό τα παιδιά που έλειπαν τραυματίες.

Πιστεύω ότι η ομάδα έχει περιθώριά να βρει ρυθμό και να βελτιωθεί και να βρούμε τη χημεία μας μετά από το μπες βγες των τραυματισμών. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Σχετικά με το αν το ματς με την Κύμη ήταν και ένα καμπανάκι για την ομάδα του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε: «Δεν ξέρω αν ήταν καμπανάκι αλλά η ουσία είναι ότι η ομάδα προσπαθεί και με την Κύμη ήταν εμφατική μέχρι το 18 η εμφάνιση μας στο πρώτο ματς. Οσο περνάει ο καιρός και προσπαθούμε θα ανεβαίνουμε. Θα συνεχίσουμε γιατί έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Αναφορικά με το γεγονός ότι η ομάδα του Ολυμπιακού μετά από τον αποκλεισμό στην Ευρωλίγκα, αρχίζει και βρίσκει ρυθμό στην περιφέρεια, υποστήριξε: «Εσείς θεωρείτε ότι η ομάδα ήταν κάτω σε αυτό το κομμάτι λόγω Ευρωλίγκας; Μα εκεί είχαμε τα προβλήματα των τραυματισμών. Δεν γίνεται να έχει αγωνιστικό ρυθμό η ομάδα με τόσα μπες βγες. Έχει καλή απόδοση στο γήπεδο και όταν μπορείς και προπονείσαι επειδή είσαι υγιής σίγουρα τότε και θα ανέβουν τα ποσοστά και θα παίξεις καλό μπάσκετ όπως και σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ