Τα… επιτεύγματα του Τολιόπουλου στη νίκη του Άρη επί της Καρδίτσας (vid)

Τα… επιτεύγματα του Τολιόπουλου στη νίκη του Άρη επί της Καρδίτσας (vid)

Ο Βασίλης Τολιόπουλος γράφει τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Άρη.

Ο Άρης πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη στην έδρα του απέναντι στην Καρδίτσα, σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το φινάλε.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν από τους καθοριστικούς παίκτες της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη, με τον Έλληνα γκαρντ να σημειώνει κάποια σημαντικά επιτεύγματα με τη φανέλα του συλλόγου από τη Θεσσαλονίκη, όπως μας ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ηγήθηκε της ανατροπής και τελικά της νίκης του Άρη Midea στο παιχνίδι με την Καρδίτσα Ιαπωνική. Μέσα από αυτό αναρριχήθηκε σε δύο ιστορικές λίστες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

*Τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους. Τους 12 από αυτούς του σημείωσε από τη γραμμή του τριπόντου έχοντας 4/8 σουτ. Με αυτά ο διεθνής γκαρντ μπήκε στη 15άδα της ιστορικής λίστας της ομάδας στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Ο Τολιόπουλος έφτασε τα 83 εύστοχα τρίποντα και ξεπέρασε τον Θόδωρο Ζάρα που είχε 81 στη διετία 2015-17.

*Με τους 22 πόντους του ο Τολιόπουλος μπήκε στην 50άδα των σκόρερ του Άρη Midea στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Έφτασε τους 447 και άφησε έξω από αυτήν τον Γιάννη Λάππα που είχε 437 στην τετραετία 2000-04.

*Παράλληλα ο γκαρντ του Άρη Μidea έφτασε σε ένα milestone καριέρας στην Basket League. Μετρώντας 4/4 βολές στο χθεσινό παιχνίδι, έφτασε και ξεπέρασε τις 200 εύστοχες στην κατηγορία. Σε 181 αγώνες σε αυτήν, μετράει πλέον 202/244 (82,78%).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ