Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Καρλίκ Τζόουνς

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Καρλίκ Τζόουνς

Ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού ο Καρλίκ Τζόουνς.

Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ένα μεταγραφικό ντεμαράζ το περασμένο καλοκαίρι, άλλαξε όλο το ρόστερ του και προχώρησε σε σημαντικές κινήσεις που θεωρητικά τον ανέβασαν επίπεδο.

Οι πράσινοι με τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο τους έκαναν 11 μεταγραφές, παρόλα αυτά η εικόνα της ομάδας στο παρκέ δεν είναι καλή, το τριφύλλι ψάχνεται και γενικότερα υπάρχει μια απογοήτευση από την εικόνα και τη βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού.

Πέρα από αυτό, ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα τραυματισμού, που έχουν προκύψει με πιο σημαντικό αυτό του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2-3 μήνες. Εκτός από τον Έλληνα φόργουορντ ήταν εκτός τις προηγούμενες μέρες και οι Βιλντόζα, Σλούκας και Μήτογλου και γενικότερα, ο Παναθηναϊκός δείχνει να υστερεί αριθμητικά.

Διαβάστε επίσης: Μια απόφαση… σκάνδαλο, ο πόλεμος κατά του Ολυμπιακού και ο ασκός του Αιόλου

Έτσι οι πράσινοι έχουν βγει στην αγορά προκειμένου να ενισχυθούν. Με την δεξαμενή των free agent του NBA να είναι γεμάτη το τριφύλλι έχει κυκλώσει το όνομα του Καρλίκ Τζόουνς, ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος.

Ο Καρλίκ Τζόουνς πραγματοποίησε μαγικές εμφανίσεις με την εθνική ομάδα του Νότιου Σουδάν στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο, μετρώντας 20.4 πόντους και 10.4 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ ήταν και ο κορυφαίος πασέρ της διοργάνωσης.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε μόλις σε επτά παιχνίδια στον μαγικό κόσμο του NBA με την φανέλα των Σικάγο Μπουλς, ενώ στην G League σημείωσε 25 πόντους με 5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ