Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Ολυμπιακό: Τι συμβαίνει με Μιλουτίνοφ – Εξελίξεις με Σίκμα

Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Ολυμπιακό: Τι συμβαίνει με Μιλουτίνοφ – Εξελίξεις με Σίκμα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει να έχει σοβαρά θέματα με τους τραυματισμούς - Πώς είναι η κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, πότε επιστρέφει ο Σίκμα

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει την Μπασκόνια στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της Euroleague, με τον Κοντι Μιλερ-ΜακΙντάιρ να «σκοτώνει» τους ερυθρόλευκους στο φινάλε και να δίνει στους Βάσκους ένα μεγάλο διπλό με 75-74.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει να έχει σοβαρά προβλήματα να λύσει με τους τραυματισμούς και τις απουσίες, αφού για ακόμη μια φορά ξεκινάει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Προμηθέα χωρίς τρεις παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Ο «playmaker» Ρέτσος και ο… ευρωπαίος Καμαρά (vids)

Συγκεκριμένα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που αγωνίστηκε ελάχιστα με την Μπασκόνια έχει υποστεί κάταγμα σε δάκτυλο του δεξιού του ποδιού και ταυτόχρονα υποφέρει και από τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Σέρβος ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός από το ματς με τον Προμηθέα (11/11, 20:15) για την 6η αγωνιστική της Basket League.

Το χειρότερο όμως για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο «Μίλου» είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την διαβολοβδομάδα που ακολουθεί στην EuroLeague, όπου ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Μακάμπι (14/11, εκτός έδρας) και τον Ερυθρό Αστέρα (16/11, εντός έδρας).

Ο Μιλουτίνοφ πονάει αρκετά τόσο στο γόνατο, όσο και στο δάκτυλό του, αλλά δεν πρόκειται να κάνει επέμβαση. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα ξανά στη θέση του σέντερ. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ένα θετικό νέο για τον Μπαρτζώκα, καθώς αναμένεται τη Δευτέρα να ενταχθεί στις προπονήσεις ο Λουκ Σίκμα.

Ο Αμερικανός μπορεί να χάσει το ματς με τον Προμηθέα, αλλά λογικά θα είναι διαθέσιμος για τη διαβολοβδομάδα και δίνει ακόμα μία λύση στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα κάτω από το καλάθι, με τον Σίκμα να είναι ανέτοιμος μετά από τόσο καιρό και να θέλει χρόνο για να επιστρέψει σε αγωνιστικό ρυθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ