Αποθέωση Παπαθεοδώρου για Ολυμπιακό: «Είναι η καλύτερη ομάδα αμυντικά στη Euroleague»

Αποθέωση Παπαθεοδώρου για Ολυμπιακό: «Είναι η καλύτερη ομάδα αμυντικά στη Euroleague»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για το σεβασμό που έδειξε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Προμηθέα και υποστήριξε πως είναι η καλύτερη ομάδα αμυντικά στην Euroleague.

Ο Προμηθέας ήταν ανταγωνιστικός μόνο για μία περίοδο κόντρα στον Ολυμπιακό, πριν οι «Ερυθρόλευκοι» πατήσουν το γκάζι και κερδίσουν με 92-75 για την 6η αγωνιστική της Basket League.

O Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τους Πειραιώτες, τους οποίους χαρακτήρισε την καλύτερη αμυντικά ομάδα σε ολόκληρη στη Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Ο Αντζιέλσκι κράτησε «όρθιους» τους Περιστεριώτες στις καθυστερήσεις

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παπαθεοδώρου: 

  • « Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, ήταν πολύ καλύτερος από εμάς στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Εμείς μπορέσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί στο πρώτο δεκάλεπτο. Ξεκάθαρα είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Και η διαφορά στο ύψος και στο physicality του Ολυμπιακού μας ανάγκασε να χάσουμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ. Και αυτό όταν ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος με αποτέλεσμα να μην έχουμε πιθανότητα από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά να φανούμε ανταγωνιστικοί. Ταυτόχρονα η πίεση του Ολυμπιακού μας υποχρέωσε σε κάποιες κακές αποφάσεις. Και γι’ αυτόν τον λόγο ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Εμείς έχουμε συνέχεια με ένα παιχνίδι BCL την Τρίτη. Έχουμε να ταξιδέψουμε και θα προσπαθήσουμε να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε ομάδες επιπέδου όπως ο Ολυμπιακός».
  • «Είναι παράσημο για εμάς ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Παρόλο που είχε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και έχασε με τον τρόπο με τον οποίο έχασε, έβγαλε μεγάλη ενέργεια, μας αντιμετώπισε πολύ σοβαρά όπως κάνει μια μεγάλη ομάδα. Πριν από το παιχνίδι επηρεαστήκαμε από την περιρέουσα ατμόσφαιρα και παρουσιαστήκαμε ως ισοδύναμη ομάδα ή ως φαβορί επειδή ο Ολυμπιακός είχε κάποιες απουσίες. Η διαφορά του επιπέδου είναι πολύ μεγάλη. Παραμένει μεγάλη. Και όταν αυτές οι ομάδες είναι σοβαρές, πειθαρχημένες και στοχεύουν παιχνίδια σαν τα δικά μας είναι πάρα πολύ δύσκολο εκτός έδρας να τα κερδίσεις».
  • Για τον Χέιλ είπε: «Κόστισε, είναι σίγουρο αυτό αλλά είναι διαφορετικό το επίπεδο που έχουμε παίξει έως τώρα και διαφορετικό το επίπεδο του Ολυμπιακού. Η εκτίμησή μου είναι ότι πρόκειται για την καλύτερη αμυντική ομάδα στην Euroleague. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Euroleague. Και το γεγονός ότι σεβάστηκαν αθλητές όπως ο Χέιλ και ο Κόουαν που για μας είναι μεγάλα μας όπλα, έκαναν τη ζωή του πιο δύσκολη. Ήταν και γι’ αυτόν ένα καλό μάθημα. Την επόμενη φορά θα είναι πιο έτοιμος πνευματικά να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ