Σπανούλης: «Δεν υποτιμάω καμία νίκη αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε»

Σπανούλης: «Δεν υποτιμάω καμία νίκη αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε»

Ο Βασίλης Σπανούλης παρά τη νίκη κόντρα στο Λαύριο με 89-87 δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη στατικότητα της ομάδας κάνοντας λόγο για επαναλαμβανόμενη κατάσταση

Το Περιστέρι δυσκολεύτηκε απέναντι στο Λαύριο αλλά στο τέλος πήρε τη νίκη με 89-87 για την 7η αγωνιστική της Basket League έχοντας πλέον ρεκόρ 4-3 βρισκόμενος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Βέβαια ο προπονητής των γηπεδούχων, Βασίλης Σπανούλης, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα δε χάρηκε ιδιαίτερα με τον τρόπο που πήρε το αποτέλεσμα η ομάδα του, τονίζοντας πως έλειπε η καλή κυκλοφορία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Σε κόντρα ΛαΜέλο Μπολ και NBA για ένα… τατουάζ (pic)

Αναλυτικά είπε: «Δεν υποτιμάω καμία νίκη, κάθε νίκη είναι σημαντική. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που παίξαμε. Δεν γυρίσαμε καθόλου την μπάλα, ήμασταν στατικοί. Είναι 4η ή 5η φορά που το λέω. Στην άμυνα παλέψαμε μόνο στην τέταρτη περίοδο. Ξέρω ότι είμαστε μια νέα ομάδα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να βελτιωθούμε.

Πρέπει να είσαι ήρεμος, πρέπει να διαβάσεις καλά το παιχνίδι και πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει πανικός, αλλά να παίζουμε σωστό μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ