Nοκ-άουτ ο Γιαμπουσέλε στη Ρεάλ- Δεν προλαβαίνει το ματς με Ολυμπιακό

Nοκ-άουτ ο Γιαμπουσέλε στη Ρεάλ- Δεν προλαβαίνει το ματς με Ολυμπιακό

Ο Ζέρσον Γιαμπουσέλε τραυματίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στη Μονακό και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό. Δε προλαβαίνει το ματς με τον Ολυμπιακό στις αρχές Δεκέμβρη ο Γάλλος φόργουορντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τη Βασίλισσα της Ευρώπης να είναι αήττητη τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην Euroleague. Bέβαια η ομάδα του Τσουστ Ματέο έχει να διαχειριστεί πλέον ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς ο Ζέρσον Γιαμπουσέλε αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα κόντρα στη Μονακό.

Στην αναμέτρηση κόντρα στους Μονεγάσκους για την 9η αγωνιστική της Euroleague, ο Γάλλος φόργουορντ έπαιξε περίπου 12,5 λεπτά και στη συνέχεια έκατσε στο πάγκο, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο.

Διαβάστε επίσης: Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη – Το αδιανόητο 18-0 της Ρεάλ (pics, vids)

Ο 28χρονος άσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα νέα δεν ήταν καλά τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του. Ο Γιαμπουσέλε έχει υποστεί μερική ρήξη στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού του γονάτου. Ακόμα δεν έχει παρθεί η απόφαση εάν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς, με αποτέλεσμα να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό το διάστημα της απουσίας του από τις υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα ο Γιαμπουσέλε δεν θα αγωνιστεί  στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στις 5/12 και στις 7/12.

Ο Γιαμπουσέλε στη φετινή Euroleague έχει κατά μέσο όρο 10,3 πόντους, 5 ριμπάουντ και 0,6 ασίστ σε 23,6 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ