Σε κόντρα ΛαΜέλο Μπολ και NBA για ένα… τατουάζ (pic)

Σε κόντρα ΛαΜέλο Μπολ και NBA για ένα… τατουάζ (pic)

O ΛαΜέλο Μπολ έχει ένα πολύ ιδιαίτερο τατουάζ στο λαιμό του και το NBA του επέβαλλε να το καλύπτει κατά τη διάρκεια των αγώνων,

Ο ΛαΜέλο Μπολ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν με τους Σάρλοτ Χόρνετς, έχοντας έως τώρα στη σεζόν 23.5 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 8.3 ασίστ μέσο όρο.

Βρίσκεται όμως σε διαμάχη με τη Λίγκα, καθώς στο λαιμό του έχει ένα τατουάζ, που θεωρείται διαφημιστικό μήνυμα, γεγονός που απαγορεύει το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Ατομικό ο Μιλουτίνοφ, μέρος του προγράμματος ο ΜακΚίσικ

Ο ΛαΜέλο πρόσφατα «χτύπησε» κάτω από το αριστερό του αυτί τα αρχικά «LF», από το μεσαίο του όνομα «LaFrance».

Τα αρχικά «LF», έχει δώσει ως επωνυμία και σε μία εταιρία με ρούχα που έχει ανοίξει , επομένως το NBA, θεώρησε πως με αυτό το τατουάζ διαφημίζει την εταιρία του, κάτι που δεν επιτρέπεται.

Έτσι λοιπόν του επέβαλλε να καλύπτει το συγκεκριμένο τατουάζ κατά τη διάρκεια των αγώνων, με ένα αυτοκόλλητο.

Ο υπεύθυνος του NBA, Τιμ Φρανκ αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα τόνισε ότι:

«Σύμφωνα με τη συλλογική σύμβαση εργασίας, οι παίκτες απαγορεύεται να εμφανίζουν εμπορικά λογότυπα ή εταιρικά διακριτικά στο σώμα τους ή στα μαλλιά τους κατά τη διάρκεια των αγώνων. Προσπαθούμε να επιβάλουμε τον κανόνα εύλογα, σε σύμφωνα με τον σκοπό του και λαμβάνοντας υπόψη τις προσπάθειες των παικτών να εκφραστούν με μη εμπορικό τρόπο. Αλλά το τατουάζ στον λαιμό του ΛαΜέλο Μπολ παραβιάζει προφανώς τον κανόνα και, κατά συνέπεια, πρέπει να το καλύψει».

The NBA is making star player Lamelo Ball cover up his neck tattoo “LF,” which is the initials of his middle name, LaFrance. It’s considered a corporate advertisement that they can’t monetize while he is on the court because Lamelo named his clothing brand LaFrance in 2020. pic.twitter.com/hSLj92qSbz

— Black Millionaires ® (@Blackmillions_) November 18, 2023

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ