Κόντρα στο Μαρούσι για την τέταρτη σερί του νίκη ο Ολυμπιακός

Κόντρα στο Μαρούσι για την τέταρτη σερί του νίκη ο Ολυμπιακός

Το Μαρούσι φιλοξενεί τον Ολυμπιακό απόψε (20:15) για την 7η αγωνιστική της Basket League με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν την τέταρτη σερί νίκη τους.

Το Μαρούσι θα φιλοξενήσει απόψε (20:15) τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Άγιου Θωμά για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες με την τελευταία να είναι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ για την 9η αγωνιστική της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μάβερικς (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ο οποίος στον αγώνα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ υπέστη θλάση στην μυοτενόντια συμβολή της μακράς κεφαλής του δικέφαλου μηριαίου στο δεξί πόδι και θα λείψει για περίπου ένα μήνα.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε στη χθεσινή προπόνηση (18/11) τον Σακίλ ΜακΚίσικ να βγάζει μέρος του προγράμματος, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ακολούθησε ατομικό.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους οι οποίοι στα τρία τελευταία ματς έχουν πετύχει δύο νίκες, ο Γιώργος Λημνιάτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Στεφάν Πένο ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην ωμοπλάτη.

Ο σημερινός αγώνας είναι ιδιαίτερος για τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Ανδρέα Γκατζούλη καθώς οι δυο τους θα τιμηθούν από το Μαρούσι για την προσφορά τους στην ομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Έλληνας τεχνικός αγωνίστηκε όλη την καριέρα του (από το παιδικό ως το ανδρικό) με τα «κιτρινόμαυρα», ενώ ο γυμναστής του Ολυμπιακού βρισκόταν στην ομάδα όταν είχε κατακτήσει το Σαπόρτα.

Η διαιτητική τριάδα αποτελείται από τους Αγραφιώτη, Μαγκλογιάννης και Ελευθεριάδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ