Πλάθα: «Να πείσουμε τον κόσμο μας ότι είμαστε καλή ομάδα»

Πλάθα: «Να πείσουμε τον κόσμο μας ότι είμαστε καλή ομάδα»

Ο Ζοάν Πλάθα μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και εξέφρασε την ελπίδα του για μεγάλη προσέλευση κόσμου στα Λιόσια.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (25/11, 20:15) στο Άνω Λιόσια και ο Ζοάν Πλάθα μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τόνισε ότι είναι μια ευκαιρία η Ένωση να πείσει τον κόσμο ότι είναι μια καλή ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Μέχρι τέλους ο Ολυμπιακός για την υπόθεση Χουάνκαρ: Προσέφυγε στο CAS – Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα

Όσα είπε ο Πλάθα:

«Ξέρουμε, ότι είναι ο τρίτος αγώνας στη σειρά, που καλούμαστε να δώσουμε σε ένα διάστημα έξι ημερών. Όμως, θέλουμε να αγωνιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Υπ’ αυτή την έννοια, θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα προετοιμασμένοι, χωρίς δικαιολογίες.

Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με το δικό της βαρύ όνομα, και με αρκετά «όπλα» στο ρόστερ της. Είναι ένα σύνολο με ενέργεια στην άμυνα και με πολύ καλούς σουτέρ από την περιφέρεια. Από πλευράς μας, θα πρέπει να ξεχάσουμε τα όσα κάναμε τις προηγούμενες ημέρες και να εστιάσουμε στην προσπάθειά μας να πάρουμε τη νίκη.

Είχα ακούσει πολύ καλά σχόλια για τον κόσμο της ΑΕΚ, πριν έρθω εδώ. Ξέρω, ότι ο οπαδός θέλει πάντα να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει. Είναι σημαντικό για εμάς να πείσουμε τους οπαδούς μας, ότι είμαστε μια καλή ομάδα, και αύριο είναι μία μεγάλη ευκαιρία. Ευχόμαστε να το καταφέρουμε και να τους έχουμε στο πλευρό μας σε κάθε «μάχη», που θα δώσουμε μέχρι το τέλος της περιόδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ