Προφορική συμφωνία  Άρη με Τζόναθαν Σταρκ (vid)

Προφορική συμφωνία Άρη με Τζόναθαν Σταρκ (vid)

Ο Άρης έφθασε σε προφορική συμφωνία με τον Τζόναθαν Σταρκ (28, 1.88)

Ο  Άρης στα τελευταία πέντε παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες. Ο Γιάννης Καστρίτης έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές του ρόστερ, με τον Μάρκους Καρ να αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Τζόναθαν Σταρκ, με τον οποίο οι «Κιτρινόμαυροι» έφτασαν σε προφορική συμφωνία. Ο Σταρκ αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και για την ακρίβεια συνεργάστηκε με τις Γκίσεν, Άλμπα Φεχερβάρ, Ορλεάν και φέτος είχε συμφωνήσει με τη Χαποέλ Χάιφα αλλά λόγω των όσων συμβαίνουν στο Ισραήλ, αναζήτησε άλλον σταθμό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Σταρκ είναι απόφοιτος του Μάρεϊ, προσπάθησε να εξασφαλίσει θέση στο ΝΒΑ μέσω των Μινεσότα Τίμπεργουλβς αλλά δεν βρήκε χώρο και περιορίστηκε στην αναπτυξιακή λίγκα (G League) με τη θυγατρική ομάδα της Μινεσότα.

Η επιλογή της Ευρώπης ήταν αναπόφευκτη, έπειτα από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό ο οποίος τον κράτησε εκτός δράσης για μια ολόκληρη σεζόν (2019-20). Στη συνέχεια μετακόμισε στη γερμανική Γκίσεν (11.7π., 4.1 ασίστ με 39.9% στο μακρινό σουτ) για να ακολουθήσει η Άλμπα Φέχερβαρ στην οποία είχε 12.7 πόντους και 4.8 ασίστ κατά μέσο όρο με 36% έξω από τα 6.75. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α2 Γαλλίας με την Ορλεάν (12.2π. 5ασ.) και φέτος πήγε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χαποέλ Χάιφα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ