Κώστας Αντετοκούνμπο: «Είμαστε έτοιμοι για μεγάλα πράγματα»

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Είμαστε έτοιμοι για μεγάλα πράγματα»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που ήταν ο κορυφαίος στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσας, μίλησε για το ταβάνι της ομάδας του φέτος.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Καρδίτσα και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ταβάνι του φετινού Παναθηναϊκού αλλά και στην εικόνα με τις οικογένειες στην κερκίδα.

Διαβάστε επίσης: Χιρόνα – Βαλένθια 2-1: Είναι τρελοί αυτοί οι Καταλανοί…

Όσα είπε ο Αντετοκούνμπο:  

«Είναι πολύ ωραία η εικόνα να έχουμε παιδιά και πολλές οικογένειες στην εξέδρα. Είναι μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Εμείς σε αυτά τα ματς πρέπει να παίζουμε καλά για να μπορούμε να ξεκουράζουμε τα παιδιά που παίρνουν πολύ χρόνο στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να παίζουμε δυνατά και να βελτιωνόμαστε.

Νιώθω ότι μου ταιριάζει το μπάσκετ του κόουτς. Και με βοηθάνε και οι συμπαίκτες μου πολύ. Όταν βρίσκω ρυθμό με τον Σλούκα και τον Βιλντόζα όλα είναι πιο εύκολα. Ο Αταμάν μας δίνει τη δυνατότητα να παίζουμε ελεύθερα αλλά παράλληλα όταν πρέπει παίζουμε σωστά και στο πέντε εναντίον πέντε.

Το πρόβλημα στο Βελιγράδι είναι ότι χάσαμε ένα ακόμα παιχνίδι στην παράταση. Πρέπει να δούμε τι φταίει. Και να μη ξαναγίνει. Γενικά νομίζω είμαστε έτοιμοι για μεγάλα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ