ΠΑΟΚ: Ευχάριστα νέα ενόψει Κολοσσού

ΠΑΟΚ: Ευχάριστα νέα ενόψει Κολοσσού

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου, με τον Φώτη Τακιανό να έχει ευχάριστα νέα από την τελευταία προπόνηση.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου ολοκληρώθηκε, με τον Φώτη Τακιανό να έχει ένα ευχάριστο νέο από την τελευταία προπόνηση.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Δημήτρη Μαργαρίτη να βγάζει το κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται ουσιαστικά στη διάθεσή του.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ mateco ξεκινά το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμά του για τον Δεκέμβριο, με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό H Hotels. Είναι ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, που υποδέχεται τον Κολοσσό στο PAOK Sports Arena, τη Δευτέρα 4/12 στις 20:15, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο ΠΑΟΚ mateco που θέλει να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (και λόγω της συμμετοχής στο Final 8 του Κυπέλλου, την οποία εξασφαλίζουν οι πρώτες 7 ομάδες της βαθμολογίας), επιζητά τη νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και να ξεκινήσει με θετικό τρόπο την επόμενη σειρά πολύ απαιτητικών αγώνων.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής και τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να συμμετέχει στο πρόγραμμα της ομάδας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ