Ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για το ματς με τον Προμηθέα: «Από ‘κει που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι»

Ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για το ματς με τον Προμηθέα: «Από ‘κει που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι»

Θα είναι μακράς διάρκειας όπως φαίνεται το... τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Προμηθέα.

Aνακοίνωση απάντηση σε εκείνη του Προμηθέα εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ!

Οι Πατρινοί διαμαρτυρήθηκαν για τη μετάδοση της ΕΡΤ στο ματς, με την Ένωση να τονίζει μεταξύ άλλων πως ο δημοσιογράφος «Περιέγραψε με ευθύτητα τα διαιτητικά λάθη, που σε κάθε περίπτωση όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε…».

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Ολυμπιακού: «Εγκληματική οργάνωση στα πρότυπα της μαφίας που θέλει να μας εξοντώσει»

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑEK ΒΕΤSSON BC ανακοινώνει, ότι επεξεργάζεται από χθες όλα τα δεδομένα με τη δέουσα σοβαρότητα και δεν είχε την πρόθεση να προβεί σε καμία «εν θερμώ» αντίδραση.

Η ΑΕΚ BΕΤSSON BC θα απαντά με προτάσεις προς όφελος του συνόλου του ελληνικού μπάσκετ και όλων των ΚΑΕ, όπως πράττει επί εννέα συναπτά έτη, και ως προς αυτή την κατεύθυνση θα κινείται εσαεί. Γι’ αυτό και επρόκειτο να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τις ενέργειές της το επόμενο διάστημα, όταν και θα είχε σχηματοποιήσει τις συντονισμένες δράσεις της.

Ωστόσο, η σημερινή ανακοίνωση… – «από ‘κεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι» – της ΚΑΕ Προμηθέας, μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε.

Η ΚΑΕ Προμηθέας «καταγγέλλει» τον δημοσιογράφο-σχολιαστή της Δημόσιας Τηλεόρασης (η οποία χρηματοδοτείται από τους Έλληνες φορολογούμενους/φιλάθλους και η οποία είναι αυτονόητο ότι οφείλει να λέει την αλήθεια και μόνο αυτή) για «μεροληπτική μετάδοση «υπέρ της ΚΑΕ ΑΕΚ ΒΕΤSSON».

Η ΚΑΕ Προμηθέας ερμήνευσε ως «μεροληπτική» την κριτική του δημοσιογράφου, ο οποίος τί έκανε; Περιέγραψε με ευθύτητα τα διαιτητικά λάθη, που σε κάθε περίπτωση όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε…

Αναμένουμε πλέον την αντίδραση του ΕΣΑΚΕ, της ΕΟΚ και της ΕΡΤ, αλλά βεβαίως και των δημοσιογραφικών Ενώσεων/Συνδέσμων (ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ κλπ), και για την ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας, αλλά και για τη λεκτική «επίθεση», που δέχθηκε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ευχαριστούμε την ΚΑΕ Προμηθέας για τη φιλοξενία στην Πάτρα, αλλά οφείλουμε να επισημάνουμε, ότι με τέτοιες ανακοινώσεις «ρίχνει λάδι στη φωτιά» της πόλωσης που τεχνηέντως ή μη, κάποιοι επιθυμούν να δημιουργήσουν.

ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ