Τα νεότερα για Παπανικολάου

Τα νεότερα για Παπανικολάου

Ποια είναι η κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Μπάγερν

Ο Ολυμπιακός μπορεί να επικράτησε πριν λίγα 24ωρα της Μπάγερν στο ΣΕΦ για την 13η αγωνιστική της Euroleague με 77-69, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Κώστα Παπανικολάου να αποχωρεί με πρόβλημα και περιμένει να δει την κατάσταση του.

Ο Έλληνας φόργουορντ τραυματίστηκε από ένα χτύπημα του Ράντοντσιτς και αποχώρησε από το παιχνίδι με τους Βαυαρούς με τις πρώτες εκτιμήσεις πάντως να λένε πως δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός των Πειραιωτών έχει αιμάτωμα στη γάμπα μάλλον δεν θα βρεθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα για το ματς με την ομώνυμη ομάδα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να τον προφυλάξει και να τον έχει έτοιμο στη συνέχεια και στα πολύ δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, ενώ η κατάσταση του θα επανεξεταστεί και μέσα στις επόμενες μέρες για να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τις νυχτερίδες για την 14η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός μετράει μια ήττα σε εννιά ματς και στην Καρδίτσα θέλει να συνεχίσει την πορεία του. Οι Πειραιώτες μετά τη νίκη τους κόντρα στη γερμανική ομάδα, θέλουν να κάνουν το ίδιο και για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να στρέψουν το βλέμμα στη Βαλένθια, την οποία θα υοδεχθούν στο ΣΕΦ την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ