Η αποκάλυψη του Πίτερς για Κάνααν και τα τρίποντα

Η αποκάλυψη του Πίτερς για Κάνααν και τα τρίποντα

Ο Άλεκ Πίτερς μεταξύ άλλων αποκάλυψε τους διαγωνισμούς τριπόντων που κάνει με τον Αϊζάια Κάνααν, αλλά και ποιος κερδίζει.

Στο «amerikanos24tv» μίλησε ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού, Άλεκ Πίτερς, μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Αμερικανός μεταξύ άλλων αποκάλυψε τους διαγωνισμούς τριπόντων που κάνει με τον Αϊζάια Κάνααν, αλλά και ποιος κερδίζει.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το στοίχημα του Καρβαλιάλ με τον Μπιέλ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, με τον Κάνααν σουτάρουμε πριν την προπόνηση και κάνουμε διαγωνισμούς τριπόντων. Πρέπει να αρχίσουμε να κρατάμε σκορ. Με κερδίζει μερικές μέρες. Τον έχω νικήσει κάποιες φορές, αλλά ίσως θα έπρεπε να αρχίσουμε να κρατάμε λογαριασμό, επειδή γινόμαστε σούπερ ανταγωνιστικοί και είναι σούπερ όταν κανείς μας δεν αστοχεί.

Κάνουμε ασκήσεις όπου θα κάνουμε 30 ή 40 συνεχόμενες εύστοχες εκτελέσεις και πρέπει να κάνουμε «trash talk» για να αστοχήσει ο άλλος, αλλά είναι διασκεδαστικό. Αυτό μας κρατάει δυνατούς. Μας κρατάει σε ρυθμό. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που έχουμε έναν άλλο τύπο σαν αυτόν με τον οποίο μπορούμε να το κάνουμε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ