Ολυμπιακός : Σε ρόλο προπονητή ο Τιλί

Ολυμπιακός : Σε ρόλο προπονητή ο Τιλί

Ο Κιμ Τιλί έκανε το... ντεμπούτο του ως προπονητής, με το πρόγραμμα της Ευρωλίγκας, ONE TEAM να επιφυλάσσει έτσι μια έκπληξη στους παίκτες.

Η τελευταία μέρα σπουδών του προγράμματος της Euroleague, ΟΝΕ ΤΕΑΜ, επιφύλασσε μια έκπληξη. Οι εθελοντές της ΚΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τα παιδιά του ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες, συναντήθηκαν σε ένα από τα βοηθητικά γήπεδο του Σταδίου «Ειρήνης και Φιλίας» και αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Κιμ Τιλί!

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες χωρίστηκαν σε «κόκκινους» και «λευκούς», με τον Γάλλο φόργουορντ του Ολυμπιακού να κοουτσάρει την ομάδα με τις λευκές φανέλες. Σε δηλώσεις του για την εμπειρία αυτή, ο Τιλί δήλωσε στην κάμερα του Olympiacos BC TV: «Ήταν η πρώτη μου φορά ως προπονητής. Ήταν ένα πολύ διασκεδαστικό πρωινό με τα παιδιά του ONE TEAM. Δυστυχώς η ομάδα μου έχασε το παιχνίδι, αλλά δεν πειράζει. Όλοι το διασκεδάσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα παιδιά αυτά έχουν πάρα πολύ ενέργεια να ξοδέψουν και για αυτό παίζουν μπάσκετ, για να διασκεδάσουν και αυτό κάναμε. Μου αρέσει να συμμετέχω σε οτιδήποτε έχει σχέση με το μπάσκετ. Μου αρέσει να προπονώ και να δίνω ενέργεια. Σήμερα μου έδωσαν ενέργεια τα παιδιά και ξαναλέω πως το διασκέδασα πραγματικά».

Ο Κιμ Τιλί μίλησε στους νεαρούς παίκτες του ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες για πολλή ώρα, φωτογραφήθηκε μαζί τους και έπειτα παρέδωσε το κύπελλο στους νικητές του αγώνα.

Δείτε τις δηλώσεις του Τιλί και φωτογραφίες από το γεγονός:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ