Άρης – Περιστέρι 81-73: Εκπληκτικός Γκάλινατ «καθάρισε» για τους Θεσσαλονικείς

Άρης – Περιστέρι 81-73: Εκπληκτικός Γκάλινατ «καθάρισε» για τους Θεσσαλονικείς

Ο Άρης με τον Γκάλινατ σε πολύ καλό βράδυ με 18 πόντους, επικράτησε του Περιστερίου με 81-73 και εξασφάλισε την παρουσία του στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Άρης μπόρεσε να πάρει τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι, με 81-73 σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι μετέτρεψαν σε ντέρμπι στο τέλος, επιστρέφοντας από το -18 και με μεγάλη ένταση στο φινάλε, όμως εν τέλει οι «Κίτρινοι» κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο και ανέβηκαν στην 4η θέση της Basket League.

Παράλληλα με αυτή τη νίκη ο Άρης ανέβηκε στο 6-4 και εξασφάλισε την παρουσία του στην πρώτη 7άδα της Basket League, που θα πάρει την πρόκριση στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην κορυφή της Premier League: Η ανατροπή της Λίβερπουλ, η σφήνα της απίθανης Βίλα ο συνωστισμός σε τέσσερις βαθμούς

Καθοριστικός για τον Άρη, που είχε διψήφια διαφορά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ο Ρομπέρτο Γκάλινατ, που τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους (6/11 τρίποντα), ενώ πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Τζο Ράγκλαντ του Περιστερίου με 19 πόντους.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε με 6 πόντους στην πρώτη περίοδο (18-12) και δεν άργησε να πάρει διψήφια διαφορά, για να φτάσει στο +13 στα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου (29-16).

Με 13 πόντους διαφορά μπήκε και στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη (59-46) και κατάφερε να τη διευρύνει ακόμη περισσότερο, φτάνοντας στο +18 (74-56). Σε αυτό το σημείο όμως το Περιστέρι αντέδρασε και προσπάθησε με τους Ράγκλαντ και Ρένφρο να φτάσει στην ανατροπή, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στους 6 (79-73), πριν οι βολές του Τολιόπουλου διαμορφώσουν το τελικό 81-73.

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 37-30, 52-39, 81-73

υθυθυ

θθθ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ