Μήτογλου: «Νιώθω πολύ καλά, κυνήγησα το νταμπλ-νταμπλ»

Μήτογλου: «Νιώθω πολύ καλά, κυνήγησα το νταμπλ-νταμπλ»

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού εξαιρετικός στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με 19 πόντους και 10 ασίστ.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μία σημαντική νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με 97-85, σε παιχνίδι που για ακόμη μία φορά ο Ντίνος Μήτογλου έκανε τη διαφορά, τελειώνοντας την αναμέτρηση με νταμπλ-νταμπλ 19 πόντων και 10 ριμπάουντ.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο Έλληνας φόργουορντ κυνήγησε αυτό το νταμπλ-νταμπλ, όσο και αν τα στατιστικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρή εξέλιξη με Ρίτσαρντς στον Ολυμπιακό

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντίνος Μήτογλου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το νταμπλ-νταμπλ που πέτυχε: «Το κυνήγησα, ήμουν και λίγο τυχερός. Είναι σημαντικό αλλά τα στατιστικά δεν είναι να τα κυνηγάς βέβαια. Ο σκοπός είναι να παίζεις κάθε φορά σκληρά για την ομάδα σου, να δίνεις το 100%, να παίζεις για τη νίκη. Τα στατιστικά έρχονται δεύτερα. Ο σκοπός είναι να μπαίνεις μέσα, να παίζεις δυνατά και να είσαι συγκεντρωμένος. Αυτή πρέπει να είναι για μένα η νοοτροπία που πρέπει να έχει κάθε αθλητής».

Για το ότι έπαιξε αρκετά λεπτά σε ακόμα ένα παιχνίδι: «Δεν είμαι κουρασμένος, κάνω την αποκατάστασή μου. Ξεκουράζομαι όταν πρέπει και προσπαθώ να αποδίδω στο γήπεδο, αυτή είναι δουλειά μου. Νιώθω πολύ καλά. Ευχαριστιέμαι το μπάσκετ, αυτός είναι ο σκοπός. Να παίζεις σκληρά για να κερδίζει η ομάδα σου αλλά και να ευχαριστιέσαι το μπάσκετ. Όλοι ξεκινήσαμε με αυτό το σκοπό. Αυτή η αίσθηση όταν πιάνεις τη μπάλα, να χαμογελάς μέσα σου και έξω. Πρέπει να έχουμε ένα χαμόγελο πάνω μας και για τον κόσμο που έρχεται και μας βλέπει, τις οικογένειες, τα παιδιά. Για κάποιους από αυτούς είμαστε πρότυπα οπότε πρέπει να έχουμε ένα χαμόγελο πάνω μας».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, έπαιξε εξαιρετικά αν και είχε απουσίες. Αν χαλαρώσεις, ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει τις αδυναμίες σου. Εμείς περιμένουμε τον Χουάντσο, θα μας δώσει πολλές λύσεις στο “3” και το “4”, θα έρθει και ο Ιωάννης (Παπαπέτρου). Ήταν και ο Γκριγκόνις εκτός σήμερα. Υπήρχαν στιγμές που χαλαρώσαμε, ο ΠΑΟΚ έβαλε μεγάλα σουτ. Πρέπει να χτίσουμε νοοτροπία νικητή»

Για την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός: «Αλλαγές γίνονται σε όλα τα επίπεδα. Από τον πρόεδρο και πρέπει να του το αναγνωρίσω αυτό, στον κόσμο και τη συμπεριφορά του. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρχουν, κακές στιγμές θα υπάρχουν. Αυτά τα έχει το υψηλό επίπεδο. Πρέπει να πηγαίνουμε αγώνα με τον αγώνα, αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία μας».

Για τις οδηγίες του Αταμάν στον ίδιο: «Δε μου ζητάει κάτι ξεχωριστό απλά να μπαίνω και να παίζω, να τα δίνω όλα. Είναι απλός αλλά αυστηρός. Δεν είναι τυχαία αυτός που είναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ