Σοβαρή εξέλιξη με Ρίτσαρντς στον Ολυμπιακό

Σοβαρή εξέλιξη με Ρίτσαρντς στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βλέπει επιτέλους τον Ομάρ Ρίτσαρντς, μία από τις πλέον ηχηρές μεταγραφικές προσθήκες του, να είναι καλά, υγιής και έτοιμος να επιστρέψει.

Ο Ολυμπιακός γύρισε σελίδα. Η πρόσληψη του Κάρλος Καρβαλιάλ, η άφιξη του Πέδρο Αλβες και η απόφαση της διοίκησης να υπάρξει αντίδραση σε όλα τα επίπεδα, έχει αλλάξει την ατμόσφαιρα στο Ρέντη. Οι αλλαγές είναι προφανές ότι επηρεάζουν και τις αγωνιστικές ισορροπίες. Οποιοι ποδοσφαιριστές βρίσκονταν εκτός κάδρου ή είχαν μειωμένο χρόνο, έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να δείξουν στον νέο προπονητή τους πως αξίζουν να παίζουν περισσότερο. Ή απλά να… αρχίσουν να παίζουν. Όπως, για παράδειγμα, ο Ομάρ Ρίτσαρντς.

Ο Αγγλος αριστερός μπακ, που έχει αποκτηθεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ έχει προκαλέσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την παρουσία του στο Ρέντη από την αρχή της χρονιάς. Εντούτοις, κάθε φορά που ήταν έτοιμος σωματικά και από άποψη φυσικής κατάστασης να μπει και να παίξει, διαρκώς προέκυψε ένα νέο πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού. Τέσσερις φορές έχει γίνει φέτος το ίδιο ακριβώς πράγμα. Κατά διαβολική σύμπτωση, όταν τον Αγγλο αναλάμβανε ο Ισπανός φυσιοθεραπευτής του Μαρτίνεθ.

Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη του Πίτερς για Κάνααν και τα τρίποντα

Πλέον, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Ο Ρίτσαρντς είναι καλά. Ολη την εβδομάδα ακολούθησε κανονικά και σε υψηλή ένταση το πρόγραμμα της ομάδας. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και πλέον συμμετέχει σε όλα ως ενεργό μέλος του ρόστερ. Από τις ασκήσεις, έως τα διπλά. Και μάλιστα χωρίς να «κλέβει» στην ένταση. Καθώς αυτή τη φορά φαίνεται ότι είναι καλύτερα από τις προηγούμενες. Και θέλει να φορτσάρει και πάλι. Για να κερδίσει μία ευκαιρία από τον Καρβαλιάλ.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να πληρώνει 10.000.000 € στην Μπάγερν Μονάχου για την αγορά του. Ένα κάταγμα στο κουτεπιέ πριν ακόμη ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της αγγλικής ομάδας τον άφησε εκτός δράσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος, στις 11 Νοεμβρίου, συμμετείχε στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι μετά από 546 ημέρες ή αν θέλετε 1 χρόνο, πέντε μήνες και 25 ημέρες. Επαιξε για 45 λεπτά στον αγώνα Ολυμπιακός Β – Διαγόρας Ρόδου 1-0, στο Ρέντη. Προηγούμενη επίσημη συμμετοχή του, στις 14 Μαΐου 2022, στον αγώνα Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου, όταν είχε αγωνιστεί ως αλλαγή για 15 λεπτά με τη φανέλα των Βαυαρών.

Ο Ρίτσαρντς ξεπέρασε και το πιο πρόσφατο μυϊκό του πρόβλημα, απόρροια και της μεγάλης αποχής από τη δράση και πλέον μετράει αντίστροφα. Μάλιστα, η επιστροφή του συνέπεσε και με την αλλαγή προπονητή. Και ουσιαστικά αλλάζει και το δικό του στάτους. Καθώς από τη στιγμή που συμμετέχει πλέον στο 100% και στα διπλά που διεξάγονται στο Ρέντη, πλέον αυτό που μένει είναι να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό (ίσως συμμετέχοντας σε κάποιον αγώνα της ομάδας Β). Και υπάρχει βεβαιότητα πως εφόσον μείνει υγιής, η ένταξή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών θα γίνει άμεσα. Καθώς σε επίπεδο ποιότητας, είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ