Η Stoiximan «έδωσε τα χέρια» με την Basket League (pics)

Η Stoiximan «έδωσε τα χέρια» με την Basket League (pics)

Το πρωί της Τρίτης (12/12), έγινε η επίσημη παρουσίαση της ανανέωσης της χορηγικής συνεργασίας και ονοματοδοσίας της Stoiximan με την Basket League, δίνοντας συνέχεια σε μία συνεργασία κρατάει από το 2016 με διάλλειμα δύο χρόνων.

Η ανανέωση της συνεργασίας της Stoiximan με την Basket League για τα επόμενα τρία χρόνια είναι επίσημη.

Το πρωί της Τρίτης (12/12) η μεγάλη στοιχηματική εταιρεία, σε μία εκδήλωση που έλαβε μέρος στο ξενοδοχείο «New Hotel» στο κέντρο της Αθήνας, «έδωσε τα χέρια της» με το ελληνικό πρωτάθλημα για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους που έχει ξεκινήσει από το 2016 με ένα διάλλειμα δύο ετών (2018-2020) για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αναγκάζεται να προχωρήσει σε μειώσεις συμβολαίων των παικτών

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, ο Δήμαρχος της Καρδίτσας, Βασίλης Τσιάκος, ο Αντιπρόεδρος της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΕΣΑΚΕ, Χάρης Παπαγεωργίου και ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Μιχάλης Λούντζης.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος πήρε πρώτος τον λόγο και αναφέρθηκε στο στόχο όλων να βελτιωθεί το ελληνικό μπάσκετ τονίζοντας πως η βία δεν έχει θέση στα γήπεδα. Μάλιστα ανακοίνωσε πως θα στηρίξει με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, σχολεία στον Δήμο Παλαμά και Καρδίτσας, λόγω των πλημμυρών που ταλαιπωρούσαν τις συγκεκριμένες περιοχές.

Στη συνέχεια ο κ. Γαλατσόπουλος πρόσθεσε: «Τρίτη φορά μαζί με κοινό στόχο να γεμίσουν τα γήπεδα με οικογένειες. Το μπάσκετ ενώνει, δεν χωρίζει. Το φετινό είναι από τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Ο Αθλητισμός δημιουργεί υγιή πρότυπα. Η συμφωνία αυτή φέρνει οικονομική σταθερότητα στη διοργάνωση και τους συλλόγους, τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Το μπάσκετ δεν έχει σχέση με τη βία. Στόχος μας είναι να γεμίσουν τα γήπεδα με οικογένειες. Φέτος, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια μεγάλη επένδυση, το οποίο είναι καλό για τον ανταγωνισμό. Είδαμε εικόνες στο ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ πρόσφατα σε ματς Ευρωλίγκας με γεμάτο γήπεδο χωρίς να συμβεί τίποτα. Η απόφαση αυτή μας κάνει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας να μην συμβεί το παραμικρό στο μπάσκετ».

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Καρδίτσας, ο οποίος ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ και της Stoiximan για τη στήριξη στην πόλη, ενώ στο τέλος ο Μιχάλης Λούντζης εκπροσώπησε τους παίκτες και ευχήθηκε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ