Η εμφάνιση που χρειαζόταν ο Μιλουτίνοφ (vids)

Η εμφάνιση που χρειαζόταν ο Μιλουτίνοφ (vids)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σκόρπισε τρόμο και στις δύο πλευρές του παρκέ στην άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καρδίτσας, δείχνοντας πως σιγά σιγά ανεβάζει «στροφές». Ένα ηχηρό double - double και δύο ρεκόρ τα οποίο χρειαζόταν όσο τίποτα ο Σέρβος ψηλός.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έπρεπε κόντρα στην Καρδίτσα επιβεβαιώνοντας έτσι τον τίτλο του φαβορί με το εμφατικό 83-54. Νίκη Νο9 για τους ερυθρόλευκους στην Basket League οι οποίοι έδωσαν συνέχεια στο θετικό σερί εντός συνόρων.

Ωστόσο πέρα από το ροζ φύλλο αγώνα, οι Πειραιώτες το βράδυ της Δευτέρας (11/12) στην Καρδίτσα… κέρδισαν και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Πιο συγκεκριμένα ο Σέρβος ψηλός πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την φανέλα του Ολυμπιακού (και στις δύο θητείες) τελειώνοντας το ματς με 21 πόντους (5/7 βολές, 8/13 δίποντα),21 ριμπάουντ (9 επιθετικά – 12 αμυντικά), 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός και στην Τουρκία: Αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας όλα τα πρωταθλήματα, μετά τη γροθιά του προέδρου της Ανκαραγκιουτσού σε διαιτητή

Φυσικά στο τέλος της βραδιάς το βραβείο του πολυτιμότερου κατέληξε στα χέρια του, σκορπώντας χαμόγελα τόσο στους συμπαίκτες του όσο και στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Το δύσκολο διάστημα του τραυματισμού του και η παραδοχή 

Το ημερολόγιο έγραφε 2 Νοεμβρίου. Ο Ολυμπιακός… έπεφτε στην Πόλη με 79-77. Το κοντέρ για τον Μιλουτίνοφ έγραψε σε 19’32» λεπτά, 12 πόντους με 5/6 δίποντα, 2/4 βολές, 5 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 3 επιθετικά, 1 ασίστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Ωστόσο αυτό που θα είχε σημασία στη συνέχεια θα ήταν η ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, η οποία ανέφερε πως ο 28χρονος σέντερ αγωνίστηκε με ένεση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στο δεξί του γόνατο.

Κάπου εκεί θα ξεκινούσε ένας αγώνας δρόμου για τον ίδιο προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη δράση. Εκτός με Προμηθέα, Μακάμπι, Ερυθρό Αστέρα και Μαρούσι, πριν επιστρέψει και πάλι στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο πλαίσιο της 10η αγωνιστικής της Euroleague στις 23 Νοεμβρίου.

Εκεί θα έρθει και η παραδοχή: «Είμαι λίγο εκτός ρυθμού, λόγω του τραυματισμού. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω σε καλή κατάσταση και έρχονται καλύτερες ημέρες για εμένα. Είμαι θετικός και έχω αυτοπεποίθηση».

Μια αυτοπεποίθηση την οποία ξεδίπλωσε και στο παρκέ της Καρδίτσας, με τον Μιλουτίνοφ να δείχνει πως πλέον ανεβάζει για τα καλά «στροφές», πραγματοποιώντας μια εμφάνιση την οποία είχε ανάγκη, ώστε να πατήσει ξανά γερά…

Τα ατομικά ρεκόρ… καύσιμα για την συνέχεια

Με τα 21 ριμπάουντ που μάζεψε κόντρα στην Καρδίτσα -και αποτελούν ατομικό ρεκόρ για εκείνον- ο Μιλουτίνοφ κατάφερε να μπει στην λίστα με τους κορυφαίους ριμπάουντερ  στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, πέρασε στην 3η θέση, ισοφαρίζοντας επίδοση του Ρόι Τάρπλεϊ, ο οποίος, ωστόσο, έχει και την 2η (22 ριμπάουντ), αλλά και την 1η θέση (23 ριμπάουντ)! Επίσης με τα 9 επιθετικά βρίσκεται πλέον στην 5η θέση μαζί με τους Παναγιώτη Φασούλα, Αλεξέι Ζεβροσένκο και Ντίνο Ράτζα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ