Τα άκουσε ο Μπόγρης, αποθεώθηκε ο Τζέιμς

Τα άκουσε ο Μπόγρης, αποθεώθηκε ο Τζέιμς

Εντονο γιουχάρισμα για τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ, με τον Έλληνα σέντερ να είναι ο αποδέκτης των αποδοκιμασιών, ενώ καταχειροκροτήθηκε ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν καλωσορίστηκαν και με χειροκρότημα από τους φίλους του Παναθηναϊκού. Με  τον Κώστα Παπανικολάου να περνάει πρώτος στο παρκέ, ο κόσμος τον γηπεδούχων τον γιούχαρε όπως και τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους». Αυτός πάντως που τα… άκουσε λίγο παραπάνω ήταν ο Γιώργος Μπόγρης, με τον σέντερ της ομάδας του Πειραιά να μένει τελευταίος στην προθέρμανση.

Από την μεριά του Παναθηναϊκού, χαμός έγινε με την είσοδο του Νικ Καλάθη στο παρκέ του ΟΑΚΑ, με τον ομογενή γκαρντ για ώρα να δοκιμάζει το σουτ του από μέση απόσταση.

Το ίδιο θερμός ήταν ο κόσμος και με τον Κρις Σίνγκλετον και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, την ώρα βέβαια που αποθεώθηκε και με το παραπάνω ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ «εκτελούσε» διαρκώς από τα οχτώ μέτρα με τον κόσμο να φωνάζει το όνομά του και να τον χειροκροτά..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ