Σφαιρόπουλος : «Δικαιούμασταν τη νίκη!»

Σφαιρόπουλος : «Δικαιούμασταν τη νίκη!»

Ο Ελληνας τεχνικός απέδωσε εύσημα στους παίκτες του για τον έλεγχο του ρυθμού, τα μεγάλα καλάθια που έβαλαν και την προσωπικότητα που έδειξαν.

Ο Ολυμπιακός, με «όπλο» την εξαιρετική του άμυνα, έφυγε νικητής από το Νίκος Γκάλης, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 75-65 στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος.

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αμέσως μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στον έλεγχο του ρυθμού, στην απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά και στα μεγάλα καλάθια που έβαλαν οι παίκτες του.

«Κυριαρχήσαμε στον έλεγχο του ρυθμού, είχαμε τον ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Από το 5′ μέχρι το 10′ μόνο η άμυνά μας δεν ήταν καλή. Στην δεύτερη περίοδο όμως δεχθήκαμε μόλις έξι πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολύ καλή προσπάθεια, είχαμε καλό διάβασμα και βάλαμε παλικαρίσια καλάθια.

Δικαιούμασταν αυτή τη νίκη. Περήφανος είμαι πάντα για τους παίκτες μου, για το πώς παλεύουν και προσπαθούν. Αυτό μπορεί κάποιες φορές να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και κάποιες όχι. Η σειρά συνεχίζεται, δεν έχει γίνει τίποτα και οι παίκτες μου το ξέρουν αυτό. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι», είπε ο Σφαιρόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ