Ρόμπερτς: «Ήταν 100% ομαδική νίκη»

Ρόμπερτς: «Ήταν 100% ομαδική νίκη»

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τη νίκη στο ΟΑΚΑ, αλλά κράτησε χαμηλά την μπάλα, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο τίτλος κρίνεται στις 3 νίκες.

Στο βάθος που έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μπράιαν Ρόμπερτς, μετά τη νίκη των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού με 75-65. Ο Αμερικανός τόνισε ότι όλοι οι παίκτες έβαλαν το λιθαράκι τους προκειμένου η ομάδα να κάνει το break, ωστόσο, κράτησε χαμηλά την μπάλα, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο τίτλος κρίνεται στις 3 νίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι παίζει καλά στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Ναι, όντως μ’ αρέσει να παίζω εδώ. Αλλά ξέρω πολύ καλά την σπουδαιότητα των αγώνων αυτών και ήθελα να παίξω καλά και να βοηθήσω. Ήθελα να βάλω για μένα τον πήχη ψηλά».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι μόνο, μία νίκη. Όπως ξέρετε πρέπει να πάρουμε 3 νίκες. Πάμε ως νικητές την διαδικασία στο σπίτι μας και θέλουμε να κερδίσουμε κι εκεί. Πρωταθλητής θα είναι όπως είναι γνωστό αυτός που θα πάρει 3 νίκες».

Οσο για το ποιο ήταν το κλειδί της νίκης, ο Αμερικανός ανέφερε: «Πιστεύω πως ήταν το βάθος του ρόστερ μας το κλειδί. Ήταν 100% ομαδική νίκη όλοι κάτι έκαναν είτε λίγο είτε πολύ. Αυτό ήταν το κλειδί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ