Μαρούσι – Κολοσσός Ρόδου 85-74: Δούλεψαν για το… Περιστέρι οι γηπεδούχοι

Μαρούσι – Κολοσσός Ρόδου 85-74: Δούλεψαν για το… Περιστέρι οι γηπεδούχοι

Το Μαρούσι επιβλήθηκε του Κολοσσού με σκορ 85-74 πετώντας εκτός Final 8 του Κυπέλλου τους Ροδίτες, ευνοώντας έτσι το Περιστέρι.

Για λογαριασμό του… Περιστερίου δούλεψε το Μαρούσι στην αναμέτρηση απέναντι στον Κολοσσό, επικρατώντας με σκορ 85-74, για την 11η αγωνιστική της Basket League, πετώντας έτσι εκτός του Final 8 στο Κύπελλο τους Ροδίτες, αφού οι πρώτες επτά ομάδες του πρωταθλήματος παίρνουν το εισιτήριο.

Η μεγάλη διαφορά έγινε στη δεύτερη περίοδο, με τους νεοφώτιστους να τρέχουν ένα επιμέρους 27-9, χτίζοντας έτσι ένα καλό διψήφιο προβάδισμα, και φτάνοντας σε πολύτιμη νίκη όσον αφορά την προσπάθειά τους να «καθαρίσουν» όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Χάρης Γιαννόπουλος με 25 πόντους, ενώ μεγάλη εμφάνιση έκανε και ο Αϊζάια Μπρίσκοου που είχε 20. Από την άλλη πλευρά, ο Άντριου Γκάουντλοκ σταμάτησε στους 19 πόντους, ενώ από 11 πόντους είχαν οι Σίμι Σίτου και Λούκα Μπραϊκοβιτς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη σε ένα κλειστό παιχνίδι, κάτι που έδειξε και το 16-16 του πρώτου δεκαλέπτου. Στη δεύτερη περίοδο όμως το Μαρούσι είχε ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα και με ένα επιμέρους 27-9 έχτισε διψήφια διαφορά.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Κολοσσός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και να πλησιάσει στο σκορ, όμως στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι ήλεγξαν χωρίς προβλήματα την αναμέτρηση, καταφέρνοντας να πάρουν εκείνοι το ροζ φύλλο αγώνα, κάνοντας παράλληλα και ένα… Χριστουγεννιάτικο δώρο στο Περιστέρι.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 43-25, 64-52, 85-74.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ