Η γεμάτη στατιστική και το highlight κόψιμο στο ντεμπούτο του Μήτρου-Λονγκ με τον Ολυμπιακό (pic, vids)

Η γεμάτη στατιστική και το highlight κόψιμο στο ντεμπούτο του Μήτρου-Λονγκ με τον Ολυμπιακό (pic, vids)

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Προμηθέα και απέδειξε πως είναι ένα all around παίκτης, που θα προσφέρει πολλά.

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ κατάφερε επιτέλους να πάρει το ελληνικό διαβατήριο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αυτομάτως απέκτησε ακόμη μία λύση για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ελληνοκαναδός γκαρντ στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, στην νίκη των «ερυθρόλευκων» με 84-65, έδειξε πως είναι σε θέση να προσφέρει πολύτιμα λεπτά στο ροτέισον των Πειραιωτών, δίνοντας καλές φάσεις σε άμυνα και επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός-Απόλλωνας Πάτρας 84-65 : O Πίτερς είχε κέφια και οι Ερυθρόλευκοι έκαναν… περίπατο

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας διατήρησε στο παρκέ τον Μήτρου-Λονγκ περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη των γηπεδούχων, αφού τελείωσε τον αγώνα με 26:41 λεπτά συμμετοχής, διάστημα στο οποίο μέτρησε 5 πόντους (1/3 δίποντα, 1/5 τρίποντα), 5 ριμπάουντ (όλα αμυντικά) και 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 εντυπωσιακό μπλοκ που ήταν από τα highlights του παιχνιδιού. Όλα αυτά έχοντας μόλις 2 λάθη, όντας επιφορτισμένος με την δημιουργία του παιχνιδιού σε πολλές φάσεις.

Πρώτοι πόντοι για τον Καναδό, με ελληνικό διαβατήριο πλέον στο 32′ με όμορφο λέι απ από τον δεξιό διάδρομο, ενώ στο 34′ προσέφερε δύο εντυπωσιακές φάσεις στο ίδιο λεπτό. Αρχικά σταμάτησε τον Ουάσιγκτον ερχόμενος από πίσω με ένα ωραίο μπλοκ και στη συνέχεια ευστόχησε σε τρίποντο από την κορυφή της ρακέτας.

Ο Μήτρου-Λονγκ με γεμάτη εμφάνιση τελείωσε το παιχνίδι με 8 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και έδειξε πως παίρνοντας αγωνιστικά λεπτά, θα βρει καλύτερες επιλογές στην επίθεση και θα ενσωματωθεί για τα καλά στο «ερυθρόλευκο» ροτέισον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ