Συνδύασε ουσία και θέαμα στο ντεμπούτο του στην Basket League o Πετρούσεφ (pic, vid)

Συνδύασε ουσία και θέαμα στο ντεμπούτο του στην Basket League o Πετρούσεφ (pic, vid)

O Φίλιπ Πετρούσεφ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και εντός των συνόρων, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κόντρα στον Απόλλων Πάτρας, έχοντας απόλυτη κυριαρχία από «αέρος».

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Απόλλωνα Πατρών με 84-65, σε ένα παιχνίδι στο οποίο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» στη Basket League ο Φίλιπ Πετρούσεφ.

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, μετά το ντεμπούτο του στη Euroleague κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια, πήρε για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής και εντός των συνόρων.

Διαβάστε επίσης: Το τέλος μιας σχέσης: Πως ένας ποδοσφαιριστής σαν τον Σκάρπα, δεν έκανε «πλάκα» στο ελληνικό πρωτάθλημα

Με δεδομένο την απουσία του Φαλ, που έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης, ο Πετρούσεφ αγωνίστηκε τόσο στη θέση «4», όσο και στο «5», δείχνοντας ένα μέρος αυτών που μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό ιδιαίτερα κοντά στη ρακέτα.

Ο Σέρβος, που μαζί με τον Μιλουτίνοφ συνυπήρξαν και στην εθνική ομάδα της χώρας τους, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Mundobasket, δημιούργησαν ένα δυναμικό δίδυμο στους «ψηλούς» και δεν είχαν αντίπαλο, κάνοντας «πάρτι» στο «ζωγραφιστό».

Ο Πετρούσεφ αγωνίστηκε 23:08 λεπτά απέναντι στην ομάδα της Πάτρας και τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους, με 6/8 δίποντα (5 καρφώματα) και 0/1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, κάνοντας μόνο ένα λάθος. Τελείωσε μάλιστα το παιχνίδι συγκεντρώνοντας 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού εκτός από την γεμάτη στατιστική του, ήταν και θεαματικός κάνοντας τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» που βρέθηκαν στο ΣΕΦ να σηκωθούν αρκετές φορές όρθιοι για να τον χειροκροτήσουν, με highlight το άλει ουπ κάρφωμά του στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, από ωραία πάσα του Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο Πετρούσεφ παίρνοντας τη θέση του Σίκμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού στην Basket League, θα συνεχίσει να παίρνει πολύτιμα λεπτά συμμετοχής, για να ενσωματωθεί ολοκληρωτικά στον τρόπο παιχνιδιού του Μπαρτζώκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ