Έφτασε τα 400 τρίποντα ο Γιαννόπουλος και… συνεχίζει

Έφτασε τα 400 τρίποντα ο Γιαννόπουλος και… συνεχίζει

Συνεχίζει ακάθεκτος να «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα καλάθια ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Για τον Χάρη Γιαννόπουλο, όπως αποδείχτηκε, δεν αρκούσε το ότι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Αμαρουσίου επί της πρώην ομάδα του, τον Κολοσσό H Hotels. Ο διεθνής φόργουορντ έβαλε το όνομα του σε μία ξεχωριστή λίστα παικτών της Stoiximan Basket League. Αυτών που μέτρησαν 400+ εύστοχα τρίποντα.

Ο Γιαννόπουλος είχε 5/12 τρίποντα και με αυτά μετράει πλέον 401/1.099 (36,48%) σε 288 αγώνες στην κατηγορία. Έγινε μάλιστα ο 15ος στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που έσπασε το φράγμα των 400 εύστοχων τριπόντων. Ο επόμενος στόχος του είναι… κινούμενος, δεδομένου ότι μπροστά του βρίσκεται ο Θόδωρος Ζάρας που έχει 410 τρίποντα.

Πέραν του πολύ ξεχωριστού επιτεύγματος του με τα τρίποντα, ο πολύπειρος φόργουορντ σημείωσε ατομικά ρεκόρ περιόδου με τους 25 πόντους, τα 8 ριμπάουντ και το 25 που είχε στο ranking. Ως προς τη δεύτερη και την τρίτη επίδοση, δεν χρειάζεται να πάμε πολύ πίσω για να βρούμε μεγαλύτερες αφού στην περσινή σεζόν ως παίκτης του Κολοσσού H Hotels είχε 14 ριμπάουντ κόντρα στον Απόλλωνα Carna και 29 ranking κόντρα στο Λαύριο Megabolt. Η επίδοση των 25 πόντων ωστόσο είναι η κορυφαία των τελευταίων 230 αγώνων του στη Stoiximan Basket League!

Ο Χάρης Γιαννόπουλος σημείωσε χθες τη δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση της καριέρας του στην κατηγορία, μένοντας επτά πόντους μακριά από το ρεκόρ καριέρας του. Ήταν 21 Ιανουαρίου 2012 όταν σημείωσε 32 πόντους ως παίκτης του Περιστερίου bwin κόντρα στην στον Ίκαρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ