Μήτρου-Λονγκ: «Ευλογημένος που φοράω αυτή τη φανέλα και παίζω σε αυτή τον ιστορικό σύλλογο»

Μήτρου-Λονγκ: «Ευλογημένος που φοράω αυτή τη φανέλα και παίζω σε αυτή τον ιστορικό σύλλογο»

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, κάτι που φαίνεται πως τον έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο, όπως μοιράστηκε στα social media.

O Ναζ Μήτρου-Λονγκ κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού στην Basket League.

O Ελληνοκαναδός γκαρντ έπαιξε για πρώτη φορά εντός των συνόρων, ενώ από το νέο έτος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στη Euroleague και κόντρα στον Απόλλωνα τελείωσε το παιχνίδι με 5 πόντους (1/3 δίποντα, 1/5 τρίποντα), 5 ριμπάουντ (όλα αμυντικά) και 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 εντυπωσιακό μπλοκ.

Διαβάστε επίσης: Μπαμ… 2026 από τον Ολυμπιακό: «Είναι σε συζητήσεις για συμφωνία με…» (pic)

Ο Μήτρου-Λονγκ φαίνεται πως ήθελε αρκετά να ολοκληρωθεί η διαδικασία της έκδοσης του διαβατηρίου του για να μπορέσει να παίξει ως Έλληνας με τον Ολυμπιακό, μιας και μετά τον αγώνα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μία φωτογραφία με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, φανερά χαρούμενος που μπόρεσε επιτέλους να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη δημοσίευσή του:

«Θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα αλλά πάνω από όλα, είμαι πραγματικά ευλογημένος που φοράω αυτή τη φανέλα, μοιράζομαι το court με αυτή την ομάδα και παίζω για αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Σας ευχαριστώ όλους για τη θερμή υποδοχή. Θα είμαι πάντα ευγνώμων»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @nazarethmitroulong

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ