Μαργαρίτης : «Θέλουμε την τρίτη θέση από εγωισμό»

Μαργαρίτης : «Θέλουμε την τρίτη θέση από εγωισμό»

Μετά τη νίκη στην Πάτρα ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Προμηθέα στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη με στόχο να εδραιώσει το προβάδισμά του στη σειρά του μικρού τελικού και να αγκαλιάσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Μια θέση που δεν προσφέρει κάποιο ουσιαστικό κίνητρο, αλλά όπως λέει μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο αρχηγός του […]

Μετά τη νίκη στην Πάτρα ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Προμηθέα στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη με στόχο να εδραιώσει το προβάδισμά του στη σειρά του μικρού τελικού και να αγκαλιάσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Μια θέση που δεν προσφέρει κάποιο ουσιαστικό κίνητρο, αλλά όπως λέει μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο αρχηγός του «δικεφάλου», την θέλουν όλοι στην ομάδα από εγωισμό.

«Ο Προμηθέας είναι μία πολύ σταθερή ομάδα, αυτό έδειξε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Εμείς καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη και μαζί το πλεονέκτημα της έδρας. Μένουν ακόμη δύο νίκες για να πετύχουμε τον στόχο μας, συνεχίζουμε με χαμηλά την μπάλα και προσηλωμένοι σε αυτό που έχουμε να κάνουμε. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα στον αιφνιδιασμό και την έφεση που έχει ο Προμηθέας στο επιθετικό ριμπάουντ», λέει ο Μαργαρίτης και τονίζει τη σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου:

«Θέλουμε να έρθει και ο κόσμος σε αυτό το δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη στο γήπεδό μας. Να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει, μπορεί να είναι και η τελευταία φορά που θα παίξουμε φέτος στο γήπεδό μας. Αυτό ελπίζουμε για να τελειώνουμε την σειρά και αυτό το γεγονός μπορεί να είναι ένα επιπρόσθετο κίνητρο και για τον κόσμο μας, τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, για να έρθουν στο γήπεδο. Νομίζω ότι και το αξίζουμε με την πορεία και την προσπάθεια μας όλη την σεζόν, αλλά και είναι μία καλή ευκαιρία για όλους να δουν όμορφο μπάσκετ».

Για τον Μαργαρίτη δεν τίθεται θέμα κινήτρου: «Αν σέβεσαι τον εαυτό σου, όταν μπαίνεις στο γήπεδο υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Κι αυτό από μόνο του είναι αρκετό σαν κίνητρο. Μπορεί να μην υπάρχει αυτό που λέμε ουσιαστικό κίνητρο, αλλά όλοι μας έχουμε εγωισμό, θέλουμε την τρίτη θέση και αυτό είναι αρκετό για να τα δώσουμε όλα σε κάθε ματς αυτής της σειράς».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αφιέρωσε μερικά λόγια και στον μεγάλο άτυχο του ΠΑΟΚ φέτος, τον Απόλλωνα Τσόχλα: «Η αλήθεια είναι ότι μας λείπει ο Απόλλωνας και στην ομάδα και σε μένα προσωπικά, γιατί μετά από πέντε χρόνια, είναι η πρώτη φορά που δεν τον έχω δίπλα μου για τόσα συνεχόμενα ματς. Στα εκτός έδρας αναφέρομαι, γιατί στο «Παλατάκι» είναι δίπλα μας στον πάγκο κι αυτό μας βοηθάει πολύ. Δεν είναι αρκετό αυτό γιατί θα τον θέλαμε μέσα στο παρκέ, αλλά είναι σημαντικό, έστω κι έτσι να είναι δίπλα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ