Σφαιρόπουλος : Ρέκορντμαν στο ΟΑΚΑ

Σφαιρόπουλος : Ρέκορντμαν στο ΟΑΚΑ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έγραψε ιστορία στη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό καθώς πέτυχε την 7η νίκη του όντας ο μοναδικός που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να σπάσει την έδρα του Παναθηναϊκού από τον πρώτο τελικό, επικρατώντας με 75-65. Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ κόντρα στους πράσινους έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στους ερυθρόλευκους, ενώ η νίκη αυτή η΄ταν ιστορικής σημασίας και για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Συγκεκριμένα ο προπονητής των Πειραιωτών πέτυχε την έβδομη νίκη του στο ΟΑΚΑ και… έσπασε ρεκόρ, καταφέρνοντας κάτι μοναδικό στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Από το 1995-1996 και μετά, όταν ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί το ΟΑΚΑ ως έδρα, κανένας προπονητής του Ολυμπιακού δεν έφτασε σε τέτοιο νούμερο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει περισσότερες νίκες απ’όσες έχουν πετύχει μαζί οι Σλόμπονταν Σούμποτιτς (1), Γιώργος Μπαρτζώκας (2), Γιάννης Ιωαννίδης (1), Πίνι Γκέρσον (1), Ντούσαν Ίβκοβιτς (2), Ηλίας Ζούρος (0), Παναγιώτης Γιαννάκης (0) και Γιόνας Καζλάουσκας (0).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας τεχνικός των ερυθρόλευκων έχει και το καλύτερο ρεκόρ νικών στο ΟΑΚΑ με ποσοστό 53,8% και μπορεί ακόμα και να το μεγαλώσει στους φετινούς τελικούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ