Λαύριο – Παναθηναϊκός 76-92: Στο «ρελαντί» οι Πράσινοι, στην επιστροφή του Παπαπέτρου

Λαύριο – Παναθηναϊκός 76-92: Στο «ρελαντί» οι Πράσινοι, στην επιστροφή του Παπαπέτρου

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στο Λαύριο, επικρατώντας με σκορ 92-76. Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ύστερα από τρεις μήνες ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Με το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, που επιβλήθηκε εύκολα του Λαυρίου εκτός έδρας με σκορ 92-76, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι Πράσινοι ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο παιχνίδι, επιβάλλοντας από την αρχή τον ρυθμό τους και φτάνοντας εν τέλει άνετα στο ροζ φύλλο αγώνα. Στα σημαντικά, η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στην αγωνιστική δράση ύστερα από τρεις μήνες μακριά από τα παρκέ.

Κορυφαίος για το «τριφύλλι» ήταν ο Κώστας Αντετοκούνμπο που μέτρησε 16 πόντους, ενώ από 12 πόντους σημείωσαν οι Κέντρικ Ναν, Δημήτρης Μωραΐτης και Μάριους Γκριγκόνις. Από την άλλη πλευρά, ο Ξαβιέ Καστανιέδα μέτρησε 18 και ο Σκάιλερ Φλάτεν 14 πόντους.

Το Λαύριο ξεκίνησε το ματς με 4/4 τρίποντα και προηγήθηκε 14-8 στο 4ο λεπτό, αλλά δεν ξανασκόραρε ως τα τελευταία δευτερόλεπτα της πρώτης περιόδου και ο Παναθηναϊκός πέτυχε 17 αναπάντητους πόντους και πήρε τα ηνία του αγώνα.

Κάποια συνεχόμενα λάθη των «πρασίνων» επέτρεψαν στην ομάδα του Κώστα Μέξα να μειώσει σε 31-26 στο 15΄, αλλά ακολούθησε ένα 13-0 που «εκτόξευσε» τη διαφορά στους 18 πόντους (44-26) και τελείωσε οριστικά τον αγώνα. Η χαλάρωση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο επέτρεψε στους γηπεδούχους να ρίξουν τη διαφορά ως τους 11 (76-65), χωρίς όμως το «τριφύλλι» να απειληθεί ουσιαστικά.

Τα δεκάλεπτα: 16-25, 31-46, 54-72, 76-92

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ