Το φάουλ που εξόργισε τους Ερυθρόλευκους (vids)

Το φάουλ που εξόργισε τους Ερυθρόλευκους (vids)

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το φάουλ που έδωσε ο Παναγιώτης Αναστόπουλος στον Ιωάννη Παπαπέτρου, 21.8’’ πριν τη λήξη του δεύτερου τελικού της Basket League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο Μάικ Τζέιμς αστόχησε μπροστά από τον Γιώργο Πρίντεζη, ο Παπαπέτρου διεκδίκησε το ριμπάουντ με τον Κρις Σίνγκλετον και ο διαιτητής έδωσε φάουλ υπέρ του Αμερικανού […]

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το φάουλ που έδωσε ο Παναγιώτης Αναστόπουλος στον Ιωάννη Παπαπέτρου, 21.8’’ πριν τη λήξη του δεύτερου τελικού της Basket League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο Μάικ Τζέιμς αστόχησε μπροστά από τον Γιώργο Πρίντεζη, ο Παπαπέτρου διεκδίκησε το ριμπάουντ με τον Κρις Σίνγκλετον και ο διαιτητής έδωσε φάουλ υπέρ του Αμερικανού φόργουορντ. Μια φάση, που εξόργισε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ των Πειραιωτών.

Δείτε τη φάση:

Ενας από τους παίκτες που διαμαρτυρήθηκε έντονα ήταν ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά τον καταλογισμό του φάουλ, πήγε προς τον διαιτητή, του έδειξε τις εξέδρες και του είπε: «Εσύ το έκανες αυτό». Μετά το τάιμ άουτ, ακολούθησε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος φέρετε να είπε στους διαιτητές: «Εσείς φταίτε για όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ