Σφαιρόπουλος : «Έμοιαζε λες και φοβόμασταν να κερδίσουμε»

Σφαιρόπουλος : «Έμοιαζε λες και φοβόμασταν να κερδίσουμε»

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του είχε κενά διαστήματα στην απόδοσή της και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Ολυμπιακό να ηττάται από τον Παναθηναϊκό με 71-66 και να χάνει το πλεονέκτημα έδρας που είχε εξασφαλίσει μετά τη νίκη του στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ελληνας τεχνικός στάθηκε στην ολιγωρία της ομάδας του στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά και στις χαμένες βολές.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι: «Πιστεύω σήμερα ότι χάσαμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε αυτό το ματς με την ολιγωρία που δείξαμε στις αρχές της τρίτης περιόδου. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με μία άμυνα ζώνης που ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό. Στο τελος του ημιχρόνου ελέγχαμε το παιχνίδι,όμως στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου το ήλεγχε ο Παναθηναϊκός. Έπρεπε να παίξουμε με πιο αποφασιστικό τρόπο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να σκοράρουμε.Στην άμυνα είχαμε φάει 4 πόντους και στην επίθεση είχαμε δυστοκία. Κάναμε προσπάθεια να κερδίσουμε στο τέλος, με το χαμηλό σχήμα με τον Πρίντεζη στο πέντε και γυρίσαμε το παιχνίδια. τα καταφέραμε στο τέλος και θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι παραπάνω. Εγινε το 1-1 και τώρα θα πρέπει να ανασυνταχτούμε για να πάρουμε το ματς στο ΟΑΚΑ.

Για το γεγονός ότι εντός έδρας και οι δύο ομάδες έχουν πρόβλημα και παίζουν καλύτερα εκτός, ο Σφαιρόπουλος είπε: «Είναι λογικό όποιος παίζει στην έδρα του να έχει πίεση για το αποτέλεσμα. Φάνηκε αυτό και σε εμάς σήμερα. Ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε σαν να φοβηθήκαμε να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι είχαμε ευκαιρίες και στο ανοικτό γήπεδο για εύκολα καλάθια, ενώ χάσαμε και βολές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ