Άλστον: «Είναι πολύ άσχημο συναίσθημα να μην μπορείς να βοηθήσεις και απλά να παρακολουθείς»

Άλστον: «Είναι πολύ άσχημο συναίσθημα να μην μπορείς να βοηθήσεις και απλά να παρακολουθείς»

Ο Τζάστιν Άλστον μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αλλά για το παιχνίδι με το Λαύριο.

Ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος κόντρα στο Λαύριο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Τζάστιν Άλστον να μιλά για το ματς.

Παράλληλα, ο Αμερικανός σέντερ στάθηκε στον τραυματισμό που είχε, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι άσχημο συναίσθημα να μην μπορείς να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου.

Οι δηλώσεις του Τζάστιν Άλστον:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω τη δυνατότητα να επιστρέψω κι εγώ και να βοηθήσω την ομάδα. Είναι πραγματικά πολύ άσχημο το συναίσθημα του να μην μπορείς να βοηθήσεις και απλά να παρακολουθείς την προσπάθεια της ομάδας και των συμπαικτών σου.

Τουλάχιστον είχα τον χρόνο να δουλέψω και να ξεπεράσω το πρόβλημά μου και ελπίζω ότι θα μπορέσω να συνεισφέρω και εγώ αύριο, ώστε να πάρουμε τη νίκη. Ξέρω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις ικανότητες των παικτών της. Θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στα γκαρντ, αλλά και στις ατομικές ενέργειες. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε σε αυτό και ξεκινώντας από την άμυνα, να φτάσουμε στη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ