Λεσόρ: «Η ατμόσφαιρα στο ντέρμπι θα είναι ξεχωριστή»

Λεσόρ: «Η ατμόσφαιρα στο ντέρμπι θα είναι ξεχωριστή»

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για το επικείμενο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε στον ΕΣΑΚΕ για το μεγάλο ντέρμπι, μένοντας μεταξύ άλλων στην παρουσία του κόσμου, αλλά και στο που θα κριθεί η αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ:

«Έχω αγωνιστεί πολλές φορές σε ένα άλλο ντέρμπι που είναι παρόμοιο με το ελληνικό, αυτό της Σερβίας μεταξύ της Παρτίζαν και του Ερυθρού Αστέρα. Είναι ένα πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο παιχνίδι για την πόλη και τους φιλάθλους. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε ακόμη ένα σπουδαίο ντέρμπι».

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ: «Αυτό που με ενθουσίασε σε αυτό το παιχνίδι ήταν η άμυνά μας. Παίξαμε εκπληκτική άμυνα και αυτός ήταν ο λόγος που κερδίσαμε».

Για το ντέρμπι της Δευτέρας (22/1): «Όπως προανέφερα τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα παιχνίδια. Έχουν μεγάλη σημασία. Νιώθεις στην ατμόσφαιρα την ενέργεια αυτών των αγώνων μέρες πριν. Όλοι είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι. Στην πόλη όλοι μιλούν για αυτό το παιχνίδι. Όπου και να πας οι άνθρωποι σου ζητούν να κερδίσεις, αντιλαμβάνεσαι τη σημασία του αγώνα της Δευτέρας. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι».

Για το πού πιστεύει ότι θα κριθεί: «Στη μαχητικότητα και τη θέληση. Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση, να παλέψουμε για κάθε μπάλα και να χρησιμοποιήσουμε σωστά τα φάουλ. Οι λεπτομέρειες μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο».

Για τη διαφορά να παίζεις στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ: «Είναι μεγάλη η διαφορά. Ειδικά στα παιχνίδια της ΕuroLeague που δίνουμε στο γήπεδό μας η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική. Οι φίλαθλοί μας είναι καταπληκτικοί, γεμίζουν το γήπεδο και δίνουν ενέργεια σε όλη την ομάδα. Μας σπρώχνουν στη νίκη. Δεν θέλω να πω κάτι κακό για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι δικοί μας φίλαθλοι στο ντέρμπι της Δευτέρας θα είναι ξεχωριστή. Θα τρελαθούν…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ