Μετά τον Μπλακ ακόμη δύο ονόματα στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Μιλουτίνοφ (pic)

Μετά τον Μπλακ ακόμη δύο ονόματα στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Μιλουτίνοφ (pic)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ

Το σοκ με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι πολύ μεγάλο στον Ολυμπιακό. Δύο μήνες εκτός ο Σέρβος σέντερ. Και με δεδομένο ότι και ο Μουσταφά Φαλ θα κάνει μερικές εβδομάδες ακόμα να γυρίσει, η μεταγραφή ψηλού στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού μοιάζει πλέον αναπόφευκτη.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον παίκτη που θα επιλέξει να φέρει στον Πειραιά ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Δημοσίευμα προ ολίγων ωρών έκανε λόγο για επιστροφή του Ταρίκ Μπλακ. Τώρα, ο γνωστός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, βάζει δύο ακόμη ονόματα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Πλην του Ταρίκ Μπλακ, το όνομα του οποίου είχε κυκλοφορήσει από το βράδυ της Δευτέρας, ο Ιταλός δημοσιογράφος ανέφερε πως είναι πιθανό οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν για τον Τζον Εγκμπούνου, που στις αρχές της περασμένης εβδομάδας αποχώρησε από την Βιλερμπάν.

Παράλληλα, ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών βρίσκεται και το όνομα του Χάιμε Ετσενίκε, ο οποίος παίζει στον Προμηθέα, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο δανεισμού του Γιώργου Τανούλη στους Πατρινούς έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ