Σοκ με Μιλουτίνοφ: Κάταγμα στο μετατάρσιο – Δύο μήνες εκτός (vid)

Σοκ με Μιλουτίνοφ: Κάταγμα στο μετατάρσιο – Δύο μήνες εκτός (vid)

Η χειρότερη εξέλιξη με τον Νικόλα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό

Σοκ στον Ολυμπιακό από το αποτέλεσμα της μαγνητικής του Νικόλα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες.

Η χθεσινή πρώτη εκτίμηση του τραυματισμού του έδινε την εντύπωση ότι ο θηριώδης σέντερ υπέστη βαρύ διάστρεμμα και ότι θα απουσιάσει για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Η νέα εξέλιξη όμως τον θέτει νοκ άουτ για το διπλάσιο χρονικό διάστημα και προφανώς δρομολογεί άμεσα εξελίξεις στο μεγάλο λιμάνι. Διότι είναι τραυματίας και ο Μουσταφά Φαλ. Άρα είναι μεγάλη πλέον η ανάγκη για την απόκτηση ενός σέντερ.

Θυμίζουμε πως εκτός παραμένει και ο Μουστάφα Φαλ, για περίπου τρεις εβδομάδες, δημιουργώντας έτσι ένα τεράστιο κενό στη ρακέτα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που μένει μόνο με τον Φιλίπ Πετρούσεφ στη θέση «5», τον νεαρό Τανούλη, και τον Σίκμα που είναι κυρίως 4άρι.

Η στιγμή του τραυματισμού του

Σε μία ανύποπτη στιγμή κι ενώ επέστρεψε στην άμυνα, ο Σέρβος φάνηκε να έχει μία επαφή με τον Παπανικολάου και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος δείχνοντας να σφαδάζει από τον πόνο. Ο Μιλουτίνοφ έφυγε υποβασταζόμενος και με κλάματα για τον πάγκο ενώ λίγα λεπτά μετά αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Η φάση του τραυματισμού του Μιλουτίνοφ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ