«Το παιχνίδι του Ράιτ θυμίζει Λεσόρ»

«Το παιχνίδι του Ράιτ θυμίζει Λεσόρ»

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μοόυζες Ράιτ παρομοιάζοντας το στυλ παιχνιδιού του με αυτό του Ματίας Λεσόρ.

Ο Μόουζες Ράιτ είναι εδώ και λίγα 24ωρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο Αμερικάνος άσος είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα για να καλύψει το κενό του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος θα μείνει στα «πιτς» για τους επόμενους δύο μήνες.

Για τον 25χρονο άσο μίλησε ο παλαίμαχος άσος, Έρικ ΜακΚόλουμ ο οποίος παρομοίασε το στυλ παιχνιδιού του Ράιτ με αυτό του σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στον Ολυμπιακό – Ο Βρουσάι στη Ρίο Αβε, ο Πορόζο προς Κασίμπασα – Τι γίνεται με τις άλλες υποθέσεις

«Έχει τρομερή ενέργεια. Παίζει όντας… πεινασμένος. Έχει πολύ «Λεσόρ» μέσα του καθώς παίζει με επαφές, με ενέργεια, κυνηγώντας τα ριμπάουντ και παλεύοντας», δήλωσε ο βετεράνος γκαρντ μιλώντας στο «Urbonus» podcast.

«Δεν έχει αυτή την αμυντική παρουσία ακόμη, αλλά αυτό είναι που λείπει. Αυτό είναι το βήμα που πρέπει να κάνει, να μπορεί να μαρκάρει. Αλλά πιστεύω ότι έχει το potential», τόνισε.

«Μπορεί να βάλει την μπάλα στο παρκέ, μπορεί να επιτεθεί και να τελειώσει τις φάσεις, είναι αθλητικός, δυνατός, αντέχει τις επαφές και είναι εξαιρετικός ριμπάουντερ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ